Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto

26. 11. 2010 | Vaše příběhy

Začalo krásné letní počasí. Jako každý rok jsem se kolem května pařila ve škole a koukala ven z okna, jak to venku žije, jak jsou stromy krásně zelené, všechno krásně kvete a voní a jak nádherně svítí sluníčko a září krásná, bledě modrá obloha.

Přála jsem si tou dobou být venku, koupat se v bazéně, jezdit na kole a na in-linech. Ale bohužel na to všechno jsem si musela počkat, až přijdu ze školy. Což je tak kolem druhé až třetí hodiny. Cestou ze školy jsem se vracela s krásným pocitem, že už za chvilinku budu doma, pojedu se někam projít, nebo pustím moje morčátka na trávu. A takhle to pokračovalo každičký den.

Až konečně začaly prázdniny. Hned na prvních 15 dní jsem jela za mojí kamarádkou Danielou a jejím manželem Pavlíkem. Jeli jsme kabrioletem z Liberce do Jaroměře, byla to opravdu dlouhá cesta. A sluníčko to pralo do toho černého auta, takže když jsme dorazili, tak jsem samozřejmě měla úpal.

Moc hezky ty prázdniny teda nezačaly. Strávila jsem v posteli asi tři dny, byla jsem úplně vysílená. Potom už to začalo být lepší. Jezdili jsme na výlety, chodili činčilám sušit trávu, a také jsme jezdili k Dančiným a Pavlíkovým známým do bazénu se koupat, bylo hrozný vedro. Jednoho dne jsme jeli do Hradce Králové, Daniela si nechala u své kamarádky udělat gelové nehtíky, a já jsem si v jednom kadeřnictví nechala nastřelit další dvě dírky do uší, takže jsem měla celkem čtyři.

Moc to nebolelo,  až když to přicházelo k sobě z toho náporu.  A takhle nějak jsme prožili spolu celých 15 dní. A potom mě odvezli zpátky domů. Stýskalo se mi moc po mém pejskovi Magdalence, po morčátkách Punťovi a Terezce, a po činčilách Myškovi a Rozince. Teď se to trochu pozměnilo, přibyla mi jedna činčila Beruška a morčátko Punťa bohužel zemřel. Jinak se už moc těším na vánoční prázdniny, až zase zavítám do Jaroměře.

 

Barusska - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles