Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Léto

26. 11. 2010 | Vaše příběhy

Začalo krásné letní počasí. Jako každý rok jsem se kolem května pařila ve škole a koukala ven z okna, jak to venku žije, jak jsou stromy krásně zelené, všechno krásně kvete a voní a jak nádherně svítí sluníčko a září krásná, bledě modrá obloha.

Přála jsem si tou dobou být venku, koupat se v bazéně, jezdit na kole a na in-linech. Ale bohužel na to všechno jsem si musela počkat, až přijdu ze školy. Což je tak kolem druhé až třetí hodiny. Cestou ze školy jsem se vracela s krásným pocitem, že už za chvilinku budu doma, pojedu se někam projít, nebo pustím moje morčátka na trávu. A takhle to pokračovalo každičký den.

Až konečně začaly prázdniny. Hned na prvních 15 dní jsem jela za mojí kamarádkou Danielou a jejím manželem Pavlíkem. Jeli jsme kabrioletem z Liberce do Jaroměře, byla to opravdu dlouhá cesta. A sluníčko to pralo do toho černého auta, takže když jsme dorazili, tak jsem samozřejmě měla úpal.

Moc hezky ty prázdniny teda nezačaly. Strávila jsem v posteli asi tři dny, byla jsem úplně vysílená. Potom už to začalo být lepší. Jezdili jsme na výlety, chodili činčilám sušit trávu, a také jsme jezdili k Dančiným a Pavlíkovým známým do bazénu se koupat, bylo hrozný vedro. Jednoho dne jsme jeli do Hradce Králové, Daniela si nechala u své kamarádky udělat gelové nehtíky, a já jsem si v jednom kadeřnictví nechala nastřelit další dvě dírky do uší, takže jsem měla celkem čtyři.

Moc to nebolelo,  až když to přicházelo k sobě z toho náporu.  A takhle nějak jsme prožili spolu celých 15 dní. A potom mě odvezli zpátky domů. Stýskalo se mi moc po mém pejskovi Magdalence, po morčátkách Punťovi a Terezce, a po činčilách Myškovi a Rozince. Teď se to trochu pozměnilo, přibyla mi jedna činčila Beruška a morčátko Punťa bohužel zemřel. Jinak se už moc těším na vánoční prázdniny, až zase zavítám do Jaroměře.

 

Barusska - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !