Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto bez knihy? Nepředstavitelné!

9. 07. 2014 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Ať už trávíte léto doma nebo v zahraničí, určitě byste měla mít vždy po ruce dobrou knihu. Pokud máte všechny knihy ve své sbírce přečteny a nevíte, do jaké se pustit nyní, poradíme vám! Volné chvíle na zahradě, v autobuse či u vody budou zábavnější – přesvědčte se!

Vsaďte na prověřené české autory

Nechcete zbytečně plýtvat časem a číst braky? Pak neriskujte zklamání a na letní čtení si pořiďte knihu od prověřených českých autorů. Pokud se u knihy ráda zasmějete, podívejte se na knihy od Ivanky Deváté.

Tip:

Knihy Ivanky Deváté pořídíte výhodně na albatrosmedia.cz! Kromě českých autorů zde najdete také knihy zahraničních spisovatelů. Vybírat můžete od klasických děl až po nejžhavější novinky.


Ivanka DevátáOblíbená česká herečka zahájila po odchodu z divadla velmi úspěšnou literární kariéru a s velkým ohlasem u čtenářů publikovala mnoho prozaických knih hned v několika vydáních. Ve svém díle čerpá většinou z vlastních životních zážitků a divadelní praxe. Její povídky a fejetony našly také uplatnění v tisku a rozhlase.

Její zatím poslední kniha fejetonů nese název Radši nekoukat. S humorem sobě vlastním a osobitým stylem zde vypráví o lásce, vztazích, nemocech, běžném životě i bulváru. Pokud vás zajímá, jaké myšlenky se honí hlavou rohožce, klobouku, váze či kapesníku, rozhodně s touto milou knihou nesáhnete vedle!

Velký výběr knih za výhodnou cenu? Víme, kde ho najdete!

Až budete shánět další knihu do knihovničky anebo budete hledat vhodný titul jako dárek pro blízké, projděte si nabídku knih na albatrosmedia.cz! Najdete zde obrovský výběr knih všech žánrů za super ceny. Ať už dáváte přednost detektivkám, červené knihovně, thrillerům nebo třeba horrorům, zde určitě najdete to pravé!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !