Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto je dobrý čas na koupení běhacího pásu

14. 08. 2014 | Fitness
Myslíte to s běháním, hubnutím a kondičkou vážně? Udělejte to jako všichni profesionální sportovci, kteří na běhacím pásu odtrénují 4 - 6 měsíců v roce. Léto je ideální na nákup běhacího pásu, a to díky maximálním slevám. Ušetříte tisíce, i více než čtvrtinu peněz! 

Už se nikdy nespoléhejte na počasí


Neohlížejte se už nikdy na počasí, denní dobu nebo běžeckého parťáka, spoléhejte se jen sami na sebe! „Trénink bez běžeckého pásu si vůbec neumím představit, v zimě jsem na něm prakticky denně, ale využívám ho celoročně, vlastně i v létě, když je na padnutí", říká tenista Lukáš Rosol.

Jak vybrat ten správný běžecký pás?


Zvažujete-li pořízení běžeckého pásu, pak by pro Vás rozhodující argumenty měly být tyto:

NOSNOST – musí být vyšší alespoň o 10% (a víc), než je vaše aktuální hmotnost. Pásy s nosností 150 kg, jsou dnes běžné. Pokud pravidelně cvičíte, posilujete, nabíráte svalovinu, počítejte i s  nárůstem váhy (svaly jsou až 4x těžší než tuk).

Léto je dobrý čas na koupení běhacího pásuROZMĚR - Pásy s užší a kratší běžeckou plochou poslouží spíše pro chůzi a pomalejší běh. Pásy s širší a delší běžeckou plochou nabídnou podstatně větší uživatelský komfort, a to i při velmi rychlém běhu. (Doporučujeme si změřit Váš běžecký krok na rovině - při různé rychlosti.  Např. při postavě 180 cm byste určitě měli sáhnout po délce pásu minimálně 125 cm)

MOTOR – Výkon, plynulost chodu a v neposlední řadě hluk (pokud nebydlíte na samotě u lesa, o samotě). Bezmotorový běžecký pás (funguje na principu působení těžiště proti nakloněné rovině) není určen pro běhání ve vyšších rychlostech kolem 6 - 10 km/hod, trénovat na něm lze pouze rychlejší chůze nebo pomalý běh!

SKLADNOST – Moderní pásy se díky pístovým mechanismům a přídavným kolečkám opravdu snadno sklápějí a přemísťují. Běhání přímo v obýváku u televize proto dnes není žádnou výjimkou. Cvak, cvak složíte a opřete o zeď, cvak, cvak a běháte.

VÝBAVA - Důkladně zvažte, jak často plánujete běhat, jak vysoký komfort od pásu očekáváte a podle těchto parametrů vybírejte. Maximální rychlost a sklon, snímač tepu v rukojetích, předvolené programy a tréninky, prsní pás na měření tepu, držák na knížku, tablet a pití, snadný transport, atd. Pro zajímavost průměrné sklony českých sjezdovek se pohybují okolo 15 ° (27 %).

ZÁRUKY A SERVIS – Výhodou jistě je možnost servisu přímo u zákazníka. Zkuste se zamyslet, kde byste sháněli opraváře a jak byste po uplynutí záruky řešili i třeba jen drobnou poruchu Vy? Stěhování 100 kg miláčka z domu se může proměnit v noční můru. Záruka 5 let; doprava, montáž a seřízení zdarma by měly být samozřejmostí u všech kvalitních pásů.

Zdroj, foto: Insportline

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Není nad koupí kola než pásu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles