Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů

2. 07. 2020 | Diety
-Komerční sdělení-

Ačkoliv zahřešit si s nějakou sladkostí není čas od času vůbec na škodu, aktuální stravovací trendy důrazně zastávají výrazné omezování cukru. Věděli jste, že jeho doporučená maximální denní dávka je 300 g, což se rovná zhruba 2-3 kouskům ovoce? Trend snižování příjmu cukru kvitují i odborníci, kteří ho dlouhodobě podporují. Přesto, že se jeho omezování může zdát náročné, objevuje se na trhu stále větší množství inovativních produktů bez přidaného cukru, se kterými hravě vyřešíte snídaně i svačiny.

Plnohodnotný začátek dne


„V dnešní době, kdy jsou velmi trendy smoothie, fresh nápoje a různé druhy džusů, do sebe můžeme nevědomky dostat mnohem větší množství cukru, než bychom měli, a proto je potřeba se i nad jeho příjmem v rámci dne zamyslet,“ říká nutriční a výživová specialistka, Kristýna Ostratická. Konzumace ovoce je vhodná především dopoledne, dodá totiž tělu potřebné látky pro zvýšení funkce mozku, pozitivně ovlivní i činnost nervové a svalové soustavy. Chcete-li po ránu podpořit svůj metabolismus, doporučuje se začít den teplou snídaní, která posílí slezinu zodpovědnou za správné trávení. Ideálním řešením jsou např. teplé ovesné kaše.

zdravá svačinkaNestíháte svačinu? Dejte si nápoj


Odpolední svačina už dávno nemusí být jen chlebík se šunkou, skvěle poslouží i ovesný nápoj. Obzvlášť když zápasíte s časem, oceníte tuto rychlou variantu, k jejíž přípravě vám stačí jen vločky a voda či mléko. Takový nápoj obsahuje oves, který vám udělá dobře – je totiž přirozeným zdrojem vlákniny a bílkovin. Vláknina je důležitá pro podporu správného trávení a bílkoviny zase skvěle zasytí. Chcete-li si drink přirozenou cestou osladit, přidejte ovoce. Nestíháte? Vsaďte na Super nápoj bez přidaného cukru v příchutí jahoda s banánem, kterým se neošidíte o bílkoviny ani vlákninu. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce, protein ze syrovátky a vlákninu z ovesných vloček.


Kde všude se cukrům vyhnout


Tušili jste, že cukr přijímáme i ve zdánlivě nesladkých pokrmech?

Emco Super Nápoj

Jeho nadměrná spotřeba je proto dost často nevinná. Kdo by totiž řekl, že se cukr objevuje např. v paštice, párcích, sušeném masu, rajčatových omáčkách, nebo dokonce v chlebu? V letních měsících se navíc často necháme ovládnout chutí a rádi sáhneme např. po tvarohovém nanuku s čokoládou, sladkém pečivu, sušenkách, či ovocných salátech, čímž příjem cukrů vědomě zvyšujeme. „Cukr je v posledních letech na radaru českých spotřebitelů. Rolí nás výrobců, je nabídnout lidem jejich oblíbené výrobky s nižším nebo nulovým množstvím cukru a nechat výběr na nich,“ říká Martin Jahoda, syn zakladatele a nový generální ředitel společnosti Emco.


Produktový tip:  Super Nápoj


Také se trochu zanedbáváte v přípravě svačin? Sáhněte po proteinovém Super nápoji od Emca s příchutí Jahoda & Banán bez přidaného cukru, v kterém jsou pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce. Máte-li raději čokoládovou příchuť, v Super nápoji Čokoláda & Kokosové mléko se skrývají pouhé 4 gramy cukru. A proč je nápoj super? Protože obsahuje oves, který je přirozeným zdrojem vlákniny a bílkovin. Kromě toho obsahuje i protein ze syrovátky, která společně s ovsem tvoří v nápoji 26 % bílkovin. Super nápoj od Emca je k dostání v praktickém balení po 1 porci a k jeho přípravě vám bude stačit voda a šejkr.

Doporučená cena: 24,90 Kč
Super Nápoj od Emco



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů:

Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
Léto je tady. Odolejte sladkému pokušení svačinkou bez zbytečných cukrů
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles