Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto plné vůní

11. 08. 2007 | Péče o tělo

I toto léto návrháři voňavého stříkání nezaháleli a na trh přišli s novými parfémy, které jsou stvořené přímo pro letní horké dny. Mezi voňavými novinkami se objevují odlehčené verze známých parfémů, ale i úplně nové věci.


Odlehčené letní varianty vůní jsou většinou nabízeny jako toaletní vody s malým množstvím alkoholu (4-8%). Právě alkohol a některé parfémové silice v letních slunných dnech způsobují nevzhledné fleky na kůži. Proto svoji oblíbenou voňavou spršku esencí raději směřujte na místa, kam sluneční paprsky nedosáhnou.


Tak jako jste vyměnili zimní šatník za letní, nezapomeňte vyměnit i parfém. Internetový obchod www.eau.cz vám toto léto nabízí: letní verzi parfému Flower by Kenzo, známého jako Vlčí mák. Protože vlčí mák žádnou vůni nemá, Kenzo pro něj jednu vytvořil. Zrodit se, růst, kvést a zářit, to jsou čtyři etapy života vlčího máků. S touto vůní budete jako květina ve městě – vždy krásná svou jednoduchostí, křehká a silná, ale hlavně nepředvídatelná.


Léto plné vůní Léto plné vůní














Ostře řezaný skleněný flakón parfému značky Slavador Dalí je inspirován Mistrovou malbou „Afrodité z Knidu“. Je ztělesněním příjemně poklidného životního stylu ve vesničce Cadaques, kde Dalí potkal svou ženu a múzu Galu.


Další odlehčenou verzi nabízí Lanvin. Jedná se o Lanvin Éclat Summer. Od prvního nadechnutí vyvolává Éclat d´Arpège dojem plný jemné záře a radostí,který přetrvává. Pojí v sobě svěžest šeříku a výrazný tón lístků sicilského citrónu. Během okamžiku podléháte emocím.


Příznivci značky „malého zeleného krokodýlka“ by si neměli zapomenout koupit vůni z limitované edice Lacoste Touch of Sun. Tato osvěžující, mladistvá a hravá vůně je inspirována energií slunečního kotouče a ženskou důmyslností.


Léto plné vůní Léto plné vůní














Ani na pány nezapomínáme. V naší široké nabídce si mohou vybrat, např. Light Blue Pour Homme od Dolce Gabbana. Tento parfém se stal jedním z nejoblíbenějších u žen. Stane se tak i v panské verzi?!


Během měsíce srpna se můžete těšit na novinky od Hugo Boss. Zejména pak na Essence de Femme pro ženy a limitovanou edici panského parfému In Motion Electric. Neváhejte, objednávejte na stránkách eshopu nejen o parfémech www.eau.cz a nezapomínejte, že parfém není jen voňavou nutností, ale i příjemným potěšením pro nás pro všechny.


Více informací nejen o parfémech se dozvíte na stránkách www.eau.cz.


Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
parfémy,kdo by je nemiloval!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych si ho nemohla dovolit ale jsou i levné parfémy a taky hezky voní.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jen jednou jsem si koupila tak drahý parfém a to když jsem dostala v první práci odměny. Prostě jsem si potřebovala udělat radost. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ne bohužel každý má na tak drahé parfémy
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles