Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Léto s nejúspěšnějšími komediemi Divadla Bez zábradlí

29. 06. 2015 | Kultura
Pokud dříve musel divadelní divák procházet dvouměsíčním letním půstem, dnes už je k němu pražská scéna shovívavější. Divadlo Bez zábradlí ani letos nenechá své obecenstvo čekat až do oficiálního začátku nové sezóny a celý srpen mu bude nabízet to nejlepší ze svého repertoáru. Navíc s jednou velkou výhodou – v jeho hledišti totiž na rozdíl od klasických letních scén nikdy neprší!

Letní hraní v Divadle Bez zábradlí zahájí na začátku srpna koncert skupiny Čechomor, která si získala srdce tisíců fanoušků netradičními interpretacemi lidových písní. Pak již odstartuje celý měsíc trvající přehlídka toho nejlepšího z komediální tvorby, během níž se diváci budou moci setkat s oblíbenými herci Karlem Heřmánkem, Veronikou Freimanovou, Zdeňkem Žákem, Rudolfem Hrušínským, Janou Švandovou a celou řadou dalších hvězd. Na programu jsou například komedie Jiřího Menzela Každý rok ve stejnou dobu či Blbec k večeři, které se díky neklesajícímu zájmu drží v nabídce divadla již mnoho sezón, a také brilantní herecký duet Simony Stašové a Oldřicha Víznera v představení  Římské noci. 

Divadlo Bez zábradlíPokud jste ještě nestihli zajít do divadla Bez zábradlí na novinku Garderobiér, budete mít šanci užít si i během léta tuto působivou směs suchého britského humoru s hořkou poctou těm, co obětovali své životy divadelnímu lesku i bídě. Letní hraní bude pokračovat i v průběhu prvního zářijového týdne, kdy se rozhodně nabízí udělat si velký vykřičník u data 7. 9. Ten den totiž celou prázdninovou přehlídku uzavírá legendární inscenace Jakub a jeho pán – Pocta Denisu Diderotovi. Tentokrát bude její uvedení slavnostnější než obvykle, protože se do něj v plné síle vrací Jiří Bartoška – rovných čtyřicet let poté co se jedné z jeho životních rolí poprvé zhostil v ústeckém Činoherním klubu!

Lze si přát lepší tečku za příjemným zpestřením letních pražských nocí v režii Divadla Bez zábradlí?

Zdroj, foto:  Divadlo Bez zábradlí


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Léto s nejúspěšnějšími komediemi Divadla Bez zábradlí:

Léto s nejúspěšnějšími komediemi Divadla Bez zábradlí
Léto s nejúspěšnějšími komediemi Divadla Bez zábradlí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !