Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Lev (23.7. - 22.8.)


Postavení planet vás podporuje ve všech aktivitách, splní se vám to, po čem již delší dobu toužíte. Pohodový rok 2014 vám přinese i štěstí v podobě výher a nezadaným vhodné partnery. Je i příslibem, že konečně dojde k vyřešení dlouhodobých problémů.


Lev - horoskop na rok 2014


Práce

Budete úspěšní, což zákonitě povede k panovačnému a namyšlenému chování, proto se nedivte, když některé osoby nebudou chtít setrvávat ve vaší přítomnosti. Pamatujte si, že kolegové i nadřízení čekají na vaši chybu, nenechte se proto vyprovokovat. Není vhodná doba ke změně zaměstnání, příznivější období ke změnám lze očekávat až koncem roku a především následující rok. Pokud podnikáte, první polovina roku bude pro vás úspěšnější, ale od července vás čekají vážné střety s konkurencí, které mohou vyprovokovat inspekční a finančních kontroly.


Peníze

Sebevědomého Lva čeká poměrně stabilní rok, v němž dovedně ochrání své finance. Těšit se můžete na nové cíle, které budou pro vás velkou výzvou. S těmito novými cíli jsou také spojeny velké obnosy peněz, které vás budou neskutečně motivovat a zvýší váš životní standart. Jelikož jsou vám planety opravdu nakloněny, těšte se na příliv dalších peněz. Ovšem nenechte se „opít“ úspěchem, vaše samolibost vám může způsobit problémy v mezilidských vztazích.


Zdraví

Nepodceňujte varovné signály počínajících nemocí a svoje zdravotní problémy řešte včas. Po celý rok budete mít oslabenou imunitu, s čímž souvisí častá virová onemocnění. Také pozor na přepracovanost a fyzické vyčerpání. Práce v kanceláři musí být vyvážena aktivním fyzickým cvičením. Již od začátku roku pravidelně cvičte a nezapomínejte na pravidelný pobyt v přírodě. Babí léto je pro vás ideální čas na dovolenou, načerpáte síly do náročnějšího závěru roku.  


Láska

V lásce lze očekávat určitá zakolísání, ale postavení planet je vám sice nakloněno, ale štěstí bude potřeba jít trochu naproti. Nové city mohou vzplanout v jarních měsících a šance na to, že potkáte toho pravého, jsou vyšší především v zahraničí. Hlavně si svého nového partnera přehnaně neidealizujte, naučte se ho přijímat se všemi jeho přednostmi i nedostatky. Pokud žijete v partnerském vztahu, v tomto roce platí všechno nebo nic, buď intenzivní vášeň nebo návrat starého napětí a z toho plynoucí radikální změna života, kde láska po svobodě a volnosti zvítězí.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Rodinné zázemí je pro vás hřejivým přístavištěm a toužíte, aby byli všichni, především vaše děti, šťastní. Prahnete po zážitcích se svými blízkými, ať jsou to výlety do přírody, tvůrčí koníčky či zábavná centra. Buďte obezřetní ve věcech kolem bydlení. Pokud se rozhodnete prodat nemovitost, můžete dostat mnohem méně peněz, než je její skutečná hodnota, jestli sháníte byt, můžete být zklamáni z nabídky malých tmavých prostor nebo předraženého nájmu. Určitě se vyplatí počkat do dalšího roku.


Milí Lvi, planety vám radí …

… hrdost je past, ve které často uvíznete. Býváte arogantní a není pro vás nijak těžké urazit nebo zranit někoho z vaší blízkosti. Víte až moc dobře, jak by měli žít lidé okolo vás, ale zamysleli jste se někdy nad sebou? Víte, jak byste měli žít vy sami? Buďte k sobě pravdiví! 


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Lev - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !