Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2015

27. 12. 2014 | Horoskopy

Lev (23.7. - 22.8.)


Milí Lvi, rok 2015 bude bohatý na příležitosti k zahájení nových projektů a celkového rozvoje vašeho života. Planeta Jupiter vás podpoří v tom, abyste vytrvali a nenechali se pohltit černými myšlenkami. I když zaváháte nebo se chybně rozhodnete, dopadne vše nakonec ve váš prospěch. To si pamatujte a rozhodně žádný boj nevzdávejte předem. V průběhu roku se vám podaří vyřešit problémy z minulých období. Je čas hodit za hlavu křivdy minulosti a dívat se vstříc novým zítřkům.

Lev - roční horoskop na rok 2015



Zdraví

Jste silní a plní energie, přesto vám celý tento rok bude předkládat účty za prohřešky, kterých jste se dopustili. Nepřeceňujte svoje síly a nezanedbávejte preventivní prohlídky, dokud je možné ještě leccos zachránit. V opačném případě počítejte s operativním zásahem, který bude vyžadovat delší rekonvalescenci. Pozor také na pověstnou lví hrdost, rozčilování kvůli maličkostem vám ubírá energii a působí negativně na vaše zdraví. Pamatujte, že optimisticky naladěným lidem se nemoci vyhýbají.

Láska

Vaše vztahy v tomto roce projdou tvrdou zkouškou. Staré a vlekoucí problémy již nebude možné ignorovat. Odkryjte své srdce vašemu partnerovi a nebojte se mluvit o citech. Udělejte tento krok včas, než by nejistota mohla váš vztah poškodit. Měsíce srpen a září budou otevřené lásce, a pokud jste nezadaní, potkáte zajímavou osobu, se kterou navážete hlubší vztah. Překvapivě zjistíte, že vás kromě tělesné přitažlivosti spojuje i stejné duchovní směrování a vyznávání shodného žebříčku hodnot.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Lze očekávat určité problémy v rodinných vztazích, ale problémy přicházejí a zase odcházejí. Silnou motivací jsou pro vás v tomto roce vaše děti a vše s nimi spojené. Pokud děti dospívají, je důležité rozpoznat čas, kdy přestat své děti vodit ve všem za ručičku. Snažte se vcítit do jejich potřeb a rozvíjejte jejich záliby a podporujte je ve sportu, vše se vám mnohonásobně vrátí. Pokud děti ještě nemáte a toužíte po přírůstku do rodiny, neváhejte.

Práce

Rok 2015 je příslibem kariérního růstu. Bohužel to neznamená, že byste měli vždy jen na růžích ustláno. Budete muset prohrát pár bitev, než vyhrajete válku. Ale nemusíte se ničeho bát, planety nad vámi drží po celý rok ochrannou ruku, ideálním obdobím, kdy získáte nejvyšší podporu pro vaše snažení, je jaro. Svou odvahu říkat vždy svůj jasný názor raději utlumte, tady platí méně znamená více. Můžete dosáhnout na vedoucí pozice, ale musíte zatnout zuby a spolupracovat se všemi.

Peníze

Ambice a odhodlání jsou klíčem k pokroku ve vaší financích, v květnu a červnu můžete zrealizovat plánovanou investici, která předpokládá lukrativní zisk. Potíže se mohou objevit v červenci, kdy může docházet k prodlevám plateb. Podzim má připraven pro všechny Lvy finanční bonusy, které vás příjemně překvapí. Buďte obezřetní ve věcech kolem bydlení. Pokud se rozhodnete prodat nemovitost, můžete dostat mnohem méně peněz, než je její skutečná hodnota, určitě se vyplatí počkat do dalšího roku.

Vaše motto pro rok 2015: Co tě nezabije, to tě posílí!


Velký roční horoskop 2015 připravila Jarmila Mandžuková.


Lev - horoskop na rok 2015

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2015:

Roční horoskop na rok 2015 - Beran

Roční horoskop na rok 2015 - Býk

Roční horoskop na rok 2015 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2015 - Rak

Roční horoskop na rok 2015 - Lev

Roční horoskop na rok 2015 - Panna

Roční horoskop na rok 2015 - Váhy

Roční horoskop na rok 2015 - Štír

Roční horoskop na rok 2015 - Střelec

Roční horoskop na rok 2015 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2015 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2015 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !