Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Lev (23. 7. - 22. 8.)


Milí Lvi, horoskop na rok 2018 vám slibuje dostatek duševní síly a tvůrčí mysl. Můžete prožít velice úspěšný rok, ale jen tehdy, pokud se vyhnete násilnému řešení situací, přepínání svých sil a budete mít dostatek trpělivosti. Tento rok vám přinese zajímavé výzvy a příležitosti, očekávat můžete i změny, které zásadně ovlivní váš život. Situace vás donutí podívat se na svůj život trochu jinak, přehodnotit žebříček vašich hodnot a vnímat svoje nejbližší s větší úctou a pokorou. Bude na místě uvědomit si, čeho chcete dosáhnout, kam chcete dojít a s kým chcete být. Nastal ten správný čas hodit za hlavu křivdy minulosti a otevřít se novým příležitostem a výzvám, které vám rok 2018 nabídne!
 


Lev

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

V první polovině roku se vám občas něco nepodaří, ale druhá polovina roku, především pak konec roku 2018, bude pro vás obdobím úspěchu a štěstí. Budete mít řadu skvělých šancí jak vyniknout, očekávat můžete velice zajímavé pracovní nabídky. Nakupí se na vás mnoho úkolů a povinností, že nebudete vědět, co dřív. Neberte si na sebe úkoly, které jsou nad vaše síly. Občas můžete jednat zbrkle, což může přinést více škody než užitku. Máte problémy s tím přizpůsobit se určitým pravidlům, což s sebou přinese konflikty a střety na pracovišti. V tomto roce je vysoká pravděpodobnost, že se osamostatníte a začnete podnikat.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Peníze pro vás hodně znamenají a někdy jejich funkci přeceňujete (naivně se domníváte, že za peníze lze koupit vše). S financemi to půjde v roce 2018 jednou nahoru a jednou dolů. Začátkem roku budete muset hodně počítat a šetřit. Včas plaťte účty a složenky, vyhnete se tak nepříjemným problémům a zbytečným poplatkům. Koncem roku neuzavírejte žádné smlouvy a nečiňte zásadní rozhodnutí. Není to optimální doba pro začátek něčeho nového, raději dokončete to, co máte rozděláno.
 

Zdraví

Co se týká vašeho zdraví, vlivem pracovního zatížení se mohou objevit určité zdravotní problémy. Nejvíce na pozoru byste měli být hlavně od května do listopadu, z přepracovanosti se mohou objevit bolesti hlavy a zad a pocity vyčerpání. Nepřeceňujte svoje síly, nezapomínejte na pravidelný odpočinek a nezanedbávejte preventivní prohlídky, dokud je možné ještě leccos zachránit. Je na čase změnit životní styl, abyste se cítili lépe. Měli byste si hlídat ji svůj jídelníček a nepřehánět to s jídlem a pitím. Přebytečná kila nabraná na podzim budete jen velice nesnadno shazovat.

Láska a vztahy

Láska vám v roce 2018 přinese spoustu vzestupů i pádů. Zvláště v druhé polovině roku můžete očekávat partnerskou krizi. Staré a vlekoucí problémy již nebude možné ignorovat. Udržování vztahů za každou cenu většinou nefunguje do nekonečna a právě tento rok bude tím, kdy si to konečně připustíte. Krizi ustojí jen pevné svazky. Každý vztah vyžaduje určitá pravidla a dávejte si pozor, aby vám vaše láska neproklouzla mezi prsty. Svého partnera zbytečně nekritizujte, neklaďte na něho tak velké nároky, jako kladete na sebe. Ne každý člověk oplývá takovou energií jako vy. Se svým protějškem i ostatními členy rodiny musíte komunikovat, stejně tak, jako jim naslouchat. Nezadaní Lvi budou v jarních měsících vyzařovat sex appeal, který bude přitahovat možné osudové lásky.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

V roce 2018 přichází velká změna, která vás vrátí do reality a vy si přestanete stavět vzdušné zámky a zabývat se nereálnými plány. Ty vám totiž škodí a způsobují vám problémy.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Zdolávat ty nejvyšší vrcholy vyžaduje více pokory než odvahy.


Lev - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !