Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ležérní a hravé jaro, svůdné a sexy léto

11. 03. 2008 | Trendy
Zima se blíží ke svému konci, sice nás teplomily letos nějakými velkými mrazy nepotrápila, ale přesto si řekněme – kdo by se netěšil na jaro? Svlékneme zimní bundy, převlékneme se do jarních kabátků a vyrazíme na procházku po městě, abychom si opálili nos na prvním sluníčku.

Až začne hřát ještě o trochu víc, kabátek odložíme a budeme okolí oslňovat v příjemném jarním svetříku. A až se přehoupneme do léta, nasadíme těžší kalibr – letní šatičky, sexy tílka, sukénky. Ani jedno oko nás nepřehlédne! Pojďme se chystat na novou sezonu!

Quelle Doby, kdy kabát byl buď černý nebo hnědý, dávno minuly a pro ty na jaro, na období plné barev, to platí dvojnásob. Nechte svou tvář rozzářit třeba v kabátku v červené nebo zelené! Pro decentnější z vás je tu klasická béžová, pro jarní eleganci jako stvořená. „V módě jarních kabátů a plášťů pořád frčí vojenské prvky jako nárameníky, zároveň je kladen důraz na ženskost – pásky, zúžení v pase, atraktivní vysoké límce,“ říká módní specialistka společnosti Quelle paní Jana Šplíchalová.

Quelle Quelle














A co si vybrat, když dojde na výše zmíněné oteplení? „Hlavně se nebojte barev! Nosí se barvy citrusových plodů – žlutá, oranžová, dále všechny tóny fialové. Decentnější variantou jsou potom opět zemité odstíny – béžová, hnědá, zelená,“ říká Jana Šplíchalová. Pohrajte si s vrstvením – tričko a přes něj pulovr s velkým výstřihem, tílko a svetřík s většími oky. Nebo třeba dlouhý svetr a k němu legíny? Zapomeňte na hrůzu, kterou jste z takového modelu měla v dětství v 80. letech, zvolte variantu roku 2008 – budete hvězda.

Quelle A teď už to slunce musíte úplně cítit! Je na čase odložit i ten nejtenčí svetřík a vzít léto pěkně do svých rukou. Vyrážíme na dovolenou! Šaty z lehkých materiálů, elegantní topy, sukně a kraťasy.

Známe její šaty, neznáme její tvář…

Quelle je na českém trhu již více než patnáct let. Ten letošní rok je pro něj zase o něco pestřejší než loňský, a to především díky tomu, že Quelle je generálním partnerem finálového večera Miss ČR 2008. Už víme, že Miss nosí Quelle, ale která z finalistek jí bude? Dozvíme se již brzy.

Připravili jsme pro Vás také medailonky jednotlivých finalistek Miss ČR 2008.

Tak až budete chtít nosit trendy oblečení jako Miss, zalistujte novým katalogem Quelle na jaro a léto a hvězdný styl je váš. Nebo navštivte webové stránky Quelle a nakupujte přes internet – najdete zde i speciální sekci „Miss shop“. Quelle je tu pro vás!



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je to elegantníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
každý model z této nabídky bych si vzala na sebe Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to pěkně sladěné,ale kdo má pořád kupovat nové anové hadříky aby se zavděčil,zlatě za rifle a bílé triko to se nikdy neodnosíSmajlík a zbude víc na parádu pro děti
Obrázek uživatelky
profil
moc pěkné oblečení
Obrázek uživatelky
profil
a není ani tak drahé... jen mi už zrušili dva quelle shopy v okolí... a já si to, co si kupuji radši ještě vyzkuším než jen nechám poslat poštou...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík