Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linky

17. 11. 2019 | Televizní tipy
Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale neví, z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu a divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo.

Touží vaše žena po nové kuchyni? Tak jí to splňte! Ačkoli to může znít trochu šíleně, vyprojektovat si a vyrobit vlastníma rukama dřevěnou kuchyňskou linku není až tak neuskutečnitelný úkol. Nechte se inspirovat a vést krok za krokem zručným Pepou Libickým v jeho pořadu Libovky.

Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linkyPokud se zlobíte s kapajícím nebo špatně těsnícím kohoutkem u pákové baterie, není hned potřeba myslet na jeho výměnu. Problém může spočívat v opotřebované kartuši, která má na starosti otvírání, zavírání a mixování teplé a studené vody. Její nefunkčnost se často projevuje právě protékáním vody nebo drhnutím páky. Minutový manžel Pepa Libický už balí všechno potřebné a jede vám na pomoc – ukáže, jak kartuš vyměnit.

Libovky Pepy Libického sledujte v neděli 17.11. 2019 ve 13.30 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linky:

Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linky
Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linky
Libovky Pepy Libického: výroba vlastní kuchyňské linky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !