Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lidský terč - co vás čeká v jednotlivých kapitolách seriálu?

5. 07. 2011 | Televizní tipy

Lidský terč - 1. Vlak smrti: Společníci Chance a Winston dostanou zakázku uchránit významnou konstruktérku Stephanii Dobbsovou před útočníky, kteří ji ohrožují. Stephanie pracuje na projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snažil zabít tím, že jí do auta nainstaloval bombu. I přes Winstonův nesouhlas Chance ženu jako klientku přebírá.


Nejpravděpodobnější místo útoku je první slavnostní jízda nového rychlovlaku. Nejprve se ji útočník pokusí ve vlaku otrávit, poté ji puškou ohrožuje číšník. Všechny útoky dokáže Chance zlikvidovat. Následně dojde k poškození brzdového systému.


lidský terčNaštěstí si Stephanie ví rady a pošle osazenstvo vlaku do posledního vagonu, který odpojí. Stephanie a Chance však zůstanou uvězněni v soupravě, která brzy vykolejí. Chance si ale ví rady a vytvoří provizorní padák, s jehož pomocí se Stephanií vyskočí. Mezitím Guerrero, kterého Chance občaszaměstnává, zjistí, že pokusy o vraždu ženy má na svědomí její manžel. Pro Chanceho není problém usvědčit ho.


Lidský terč - 2. Zpět na začátek


Na agenturu se s žádostí o pomoc obrátí softwarový specialista, který má firmu, zabývající se počítačovou bezpečností. Jeden z hackerů, který pro něj pracuje, právě vyvinul softwarový klíč, s jehož pomocí se dá obejít každé průměrné zabezpečení. V brzké době mu má tento člověk, kterého
však nezná osobně, přivézt svůj produkt. Noc před jeho odletem se ale někdo vloupal do sídla společnosti a ukradl informace o letu, kterým má hacker dorazit.


Chance a Winston se proto letu zúčastní a snaží se zjistit totožnost hackera i možného útočníka. Na palubě zjistí, že tajemný hacker je ve skutečnosti žena a že útočník má společnici Lauru, vydávající se za letušku. Při neškodňování
letecký maršál nechtěně poškodí výstřely letadlo, a tak Chance musí nejen zneškodnit útočníky, ale také pomoci s opravou stroje. Aby uhasil oheň, musí dokonce otočit letadlo vzhůru nohama. V této chvíli se do záchranné akce vloží i chráněná hackerka a stroj nakonec bezpečně přistane.


Lidský terč - 3. Potíže s ambasádou


Chance musí pomoci Aronovi, bratrovi jednoho starého přítele. Ocitl se totiž v ohrožení života, poté co jeho bratr Danny zemřel na otravu neznámým jedem. Chance zjistí, že Danny sledoval stopu agenta, který chtěl prodat Rusům plány nových zbraní. Jenže agent Dannyho zabil dřív, než ho mohl usvědčit a nechat zatknout. Stopa vede na ruskou ambasádu, kde má dojít k velkému obchodu. Chance a jeho dva spolupracovníci, Winston a Guerrero, se vydávají na ambasádu.


Setkává se tu s krásnou agentkou FBI Emmou Barnesovou, která byla Dannyho řídícím důstojníkem. To už však jde i Chancovi o život, neboť se v Aronově bytě nadýchal jedu, který zde útočník zanechal, aby se Arona zbavil. Je jasné, že oba potřebují protijed, který má útočník Raven u sebe. Při pokusu odhalit ho se Chance a agentka připletou na ambasádě k zastřelení významného ruského podnikatele a vzápětí jsou přistiženi ochrankou nad jeho mrtvolou. Obou se však chce zbavit i Raven a zaútočí na ně, je však
zabit šéfem ruské ochranky. Během přestřelky se Chancovi i agentce podaří z ambasády uniknout.


Lidský terč - 4. Útočiště


lidský terčWinstona požádá o pomoc Emily, která chce, aby ochránili jejího přítele Johna Graye. Seznámila se s ním v muzeu, kde pracuje, a zjistila, že patřil ke skupině kolem lupiče Sama Fishera. Při loupeži jí však pomohl, a dokonce vyzradil akci policii. Fischer a jeho banda jsou následně zatčeni, jenže záhy
se jim podaří uprchnout a vydávají se na trestnou výpravu. Chtějí se pomstít Grayovi a ukrást cennou knihu z kláštera, kde tou dobou Gray pobývá.


Chance se vydává na místo dění převlečen za mnicha a skutečně najde Graye i cennou knihu. S pomocí Graye, pátera Stevensona a i Winstona zneškodní Fisherovy lidi. Chance ani Winston netuší, že Guerrero mezitím dostal zakázku od neznámého klienta, aby pro něj ukradl informace o Chancově prvním případu. Guerrero chce spis, který skutečně ukradne,
vyměnit za informaci, pro koho neznámý pracuje. Ten to však odmítá a Guerrero ho zastřelí.


Lidský terč - 5. Útěk


Na Winstona se obrátí zástupkyně státního návladního Allyson Russoová. Pracuje na případu velkého mafiána Whiteyho Doylea, jenž je ochoten spolupracovat a prozradit lidi, které korumpoval. Jenže Allyson se někdo snaží zabít. Chance s ostatními obratem zjistí, že proti nim stojí úplatní policisté, kteří se bojí odhalení. Allyson má někde v těle sledovací zařízení, které velmi ztěžuje Chancymu práci.


Naštěstí Guerrero dokáže signál převést jinam a Chance naláká úplatné policisty do skladiště, kde je dokáže zneškodnit. Naneštěstí jejich vůdce Gibson unikne. Mezitím se Doyle skutečně dostaví k soudu a předává potřebnou dokumentaci. Když se Allyson ptá, proč to dělá, odpoví jí, že chrání svou dceru, kterou je právě Allyson. Chance však unikajícího Gibsona dokáže najít.


Lidský terč - 6. Lockdown


Winston s Chancem a Guerrerem musí zachránit inženýra Martina Gleasona, kterého jeho zaměstnavatelka Coxová drží násilím ve velké zbrojařské firmě. Dostat se do firmy je i pro Chanceho obtížné, musí totiž překonat velké množství zabezpečovacích prvků. Když se konečně k inženýrovi
dostane, nastává problém s ochrankou.


Ta si všimne rozbitého okna, které chce Chance použít k útěku, a v následné přestřelce rozstřílí padáky. Chance však s inženýrem využije několik jeho posledních vynálezů, například obří rušičku či plazmové dělo, a i přes neustálé napadání strážci se dostanou z budovy. Zde jsou zatčeni agenty FBI, které Winston s Guerrerem do budovy vlákali. V poutech však díky inženýrovi skončí i Coxová. Winston pak šikovně dostane z policejních pout
Chanceho, doslova ho unese. Všem však dělá starosti fakt, že je starý Chancův šéf nezdárnému zaměstnanci na stopě.


Lidský terč - 7. Záchrany a navrácení


lidský terčVšichni tři členové týmu musí jet do Jižní Ameriky zachránit mladého antropologa Douga Slocuma, který padl do rukou místních vojáků. Je pro vojáky cenný, protože objevil místo havárie letadla, jímž prchal bývalý diktátor a které bylo plné zlata. Chance Douga snadno osvobodí, jenže na scéně se objeví místní dobrodruh a profesionální vyjednavač Bertram, který se dohodne s plukovníkem a společně uprchlíky pronásledují. Pro ty je klíčové dostat se do letadla, kterým pro ně letí Winston a Guerrero.


V tom jim nakonec pomůže Chancova stará láska Maria, která vlastně tým zavolala. Vztah mezi Chancem a Mariou je však komplikovaný a výbušný, a tak není o hádky a smiřování nouze. Bertramovi lidé jsou uprchlíkům stále v patách, a tak musí Chance improvizovat. Nakonec se mu podaří odletět z letiště, obsazeného Bertramovými lidmi. Maria zůstává a v kapse nachází mapku s údaji o poloze havarovaného letadla, s pokladem na palubě.


Lidský terč - 8. Baptist


Během práce na případu mrtvého muže, k němuž je s Winstonem přivolán, se Chance setkává se svou minulostí. Hned při ohledání je mu jasné, že vrahem je jeho bývalý kolega Baptiste. Z rozmluv se tak dozvídáme víc o Baptistově minulosti. Chance se kvůli případu znovu obrací na agentku Emmu Barnesovou, s níž se již setkal při vyšetřování na ruské ambasádě. Tým zjistí, že Baptiste chce zabít některého z hodnostářů OSN.


Celý tým se na něj zaměří a nakonec zjistí, že chce zaútočit při setkání zástupců Číny a Tchajwanu. Chance sice bombu odhalí a s Baptistem se utká tváří v tvář, ale Baptistovi se přece jen nakonec podaří prázdnou budovu odpálit. Chance ho dohoní a málem zastřelí, naštěstí mu v tom zabrání Barnesová.


Lidský terč - 9. Kouč


lidský terčNa Chanceho a jeho tým se obrátí profesionální kickboxer Eddie Dunn. Prohrál totiž souboj, na který si vsadil velký sázkař Hugh Prentiss. Prentiss prohrál 1,8 milionu dolarů a teď chce Dunnovu smrt. Chance se začne vydávat za profesionálního boxera.


Dojde i k zápasu, v němž je předem domluveno, že Chance vyhraje, a dostane se tak až na šampionát, kde právě Prentiss se zápasy manipuluje a vydělává na nich peníze. Chance odhalí Prentissovu slabou stránku, kterou je jeho schovanka Eva. Když Chance s ostatními zařídí, aby zjistila, že jejího otce zabil právě Prentiss, obrátí se proti němu a pomůže Prentisse zničit.


Lidský terč - 10. Tanarak


Tým je požádán o pomoc matkou lékařky, která působí na jednom z aljašských ostrovů, na němž operuje těžařská společnost Agrins. Lékařka Jessica se s ní dostala do křížku, poté co chtěla provést pitvu horníka, který zahynul za nevyjasněných okolností. Auto zaměstnanců společnosti ji za asistence šerifa vytlačí ze silnice. Chance ji však najde a úspěšně chrání před zabijáky. Společně se pak vloupají do sídla společnosti, aby odebrali vzorky chemikálie, která horníka zabila.


Útočníci se pokusí zavalit je v jedné z důlních šachet, Chance si však ví rady a pomocí řízeného výbuchu si udělá cestu na povrch. Pár prchá v nákladním autě. Pronásledovatelů se Chance zbaví tak, že z jedoucího auta s doktorkou vyskočí a následně ho i s útočníky vyhodí do vzduchu. Winston s Guerrerem mezitím nezaháleli, a tak doktorka díky Winstonovu rozhovoru s generálním ředitelem důlní společnosti dostane pěknou sumu jako odškodné.


Lidský terč - 11. Victoria


lidský terčChance se díky starému příteli dostane k zvláštnímu úkolu – má ochránit princeznu Victorii. Vyjde najevo, že hrozba vychází přímo z královské ochranky. Princezna se totiž zamilovala do záchranáře Tonyho a její manžel požádal bezcharakterního šéfa ochranky Templetona, aby „ten nepořádek“
zlikvidoval.


Templeton došel k názoru, že nejlepší by bylo zastřelit oba, a vše nastražit tak, aby to vypadalo, že Tony zabil princeznu a byl sám zabit ochrankou. Chance a jeho tým tedy musí chránit oba. Východiskem z této situace je dostat se ke královně a říci jí, co se stalo. I přes nepřetržité útoky
Templetonových lidí se to Chancovi povede. Královna nechá Templetona zavřít a po rozvodu se Victorie provdá za Tonyho.


Lidský terč - 12. Christopher Chance


Do sídla týmu vpadnou maskovaní útočníci a přemůžou všechny tři muže. Ukáže se, že pracují pro bývalého klienta Chancova starého šéfa. Chance je vyslýchán, jak to bylo v případě vraždy první Chancovy chráněné osoby, Katherine Waltersové. Útočníky zajímá, co se stalo s aktovkou, kterou měl
Chance objevit v prázdném přepravním kontejneru v přístavu.


Jenže odpovědi, z nichž se mimo jiné divák dozví okolnosti zavraždění Katherine, kterou Chance miloval, nejsou pro útočníka uspokojivé. Vyšetřovateli však dojde, že aktovku mohl sebrat jedině Winston . Chancovi se sice nakonec podaří své věznitele přemoci, ale ti již unesli Winstona. Na místě se také objeví Chanceův bývalý šéf a Chance s ním odlétá.


Seriál Lidský terč můžete sledovat od 29. června 2011!


Zdroj: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles