Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami

30. 01. 2017 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-


Ke kočárku v elegantních odstínech pouštního písku a tmavě modré obdržíte krásné dětské povlečení


Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami


Český výrobce a dovozce dětského zboží společnost Babypoint přichází s limitovanou nabídkou oblíbeného kočárku X-lander X‑Move. Tento model oslavil premiéru v roce 2012 a od té doby se ho prodalo už více než 5.000 kusů.
 
České maminky si ho oblíbily! Babypoint proto připravil 100 dalších kusů v novém atraktivním designu. Limitovaná edice s označením Desert Team zahrnuje sportovní konstrukci kočárku, hlubokou korbu X‑Pram Light a tašku k zavěšení na rukojeť X‑Bag. Jako bonus ke kočárku dostanete příjemné bavlněné povlečení na dětskou peřinku a polštářek. Nový elegantní vzhled staví na odstínech pouštního písku a tmavě modré. Designéři se nechali inspirovat japonským uměním origami a zvířecími motivy, na světlé části potahu se tak promítají papírové skládačky psa, ptáčka, kočky a ryb. Bezpečnost kočárku X-lander X-Move prověřily testy organizace TüV Rheinland.

Kompletní kočárek s hlubokou korbou i taškou k zavěšení na rukojeť

kočárek X-Lander


Univerzální sportovní čtyřkolka s nafukovacími ložiskovými koly (předními otočnými s možností aretace) bez problému zvládne jízdu v terénu, zároveň skvěle poslouží ve městě. Základem je hliníková konstrukce s teleskopickou rukojetí. Hluboká korba X-Pram Light, která je oproti původnímu modelu větší a lehčí, se na kočárek nasazuje bez adaptérů. Kočárek je vybaven praktickým systémem skládání, plynule regulovatelnou zádovou opěrkou a prostorným nastavitelným košíkem na nákup. Sportovní nástavbu, u které se dá pomocí zipů rozšířit stříška, lze nasadit po i proti směru jízdy. Atraktivitou kočárku jsou LED diody integrované v nožní opěrce, tento bezpečnostní prvek uvítáte v mlze i za šera, při zhoršené viditelnosti bude kočárek dobře rozpoznatelný. Součástí velké sklápěcí boudy je moskytiéra. Rukojeť i madlo kočárku mají povrch z eko kůže. Hmotnost kočárku je 14,8 kg, rozměry sportovní verze pak: délka 96 - 109 cm, výška 93 – 102 cm a šířka 62 cm.kočárek  X-Lander

Korba o rozměru 78 x 21 x 31 cm má ve výbavě moskytiéru i pláštěnku, madlo z eko kůže, stříšku s ventilací pro lepší cirkulaci vzduchu a vyjmutelnou bavlněnou podložku. Taška na rukojeť X‑lander X‑Bag potěší prostorným vnitřkem s řadou kapes, dále nabízí několik vnějších kapes, nastavitelný ramenní popruh, hlavní zapínání na zip. Její součástí je přebalovací podložka, termoobal na láhev a malá taštička na drobnosti.

Doporučovaná prodejní cena limitované edice kočárku, jejíž součástí je i jemné dětské povlečení ze 100% bavlny, je 19.940,- Kč. Od února pořídíte u společnosti Babypoint a celé řady jejích obchodních partnerů.

Vůbec první kolekci značky X-lander představila společnost Babypoint již v roce 2004. O oblibě značky svědčí i tři získaná ocenění v kategorii nejoblíbenější kočárek spotřebitelské ankety Česká máma.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami:

Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami
Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami
Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami
Limitovanou edici oblíbeného kočárku X-lander X-Move zdobí origami
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dneska je taková velká možnost výběrů kočárků,za mně byla Liberta
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle