Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Benešová v seriálu Svatby v Benátkách

31. 07. 2014 | Televizní tipy
Lucie Benešová bude hrát v primáckém seriálu Svatby v Benátkách postavu své vlastní profese. Zahraje si slavnou herečku. A objeví se hned ve dvojroli. Lucie Benešová hraje populární herečku Barbaru Karasovou, která nejen díky své práci velmi zajímá bulvární média. Má totiž vztah s ministrem kultury Burdou, kterého hraje Zdeněk Mahdal.

Tato dvojice se chce v seriálu vzít, ale je jí jasné, že taková událost neunikne pozornosti médií. Vymyslí proto lest na oklamání bulváru -  předhodí médím své dvojníky. Díky tomu se jak Lucie, tak Zdeněk v seriálu objeví ve dvojroli. „Hrát herečku mě moc baví. Odjakživa jsem si totiž užívala, když mě maskéři líčili a česali. Spousta herců to naopak nesnáší. A v roli Barbary a její dvojnice jsem v maskérně často a jsem pokaždé jiná, což mě moc baví,“ říká Lucie Benešová.  Stalo se jí samotné, že by někdy musela utíkat před médii, jako její seriálová postava?

Lucie Benešová v seriálu Svatby v BenátkáchNaštěstí ne, nejsem tak žádaná herečka, aby mě novináři museli pronásledovat. A s pozorností, kterou občas poutám, jsem se naučila pracovat. Pokud nechci, prostě nechodím na večírky a akce, kde je plno novinářů a fotografů. Nebo tam naopak jdu, ale pak musím počítat s tím, že jejich pozornosti neuniknu. To zkrátka patří k herecké profesi,“ říká Lucie Benešová – jedna z hereček seriálu Svatby v Benátkách.

Ve dvou různých podobách se objeví i Zdeněk Mahdal. „Jako dvojník, který má představovat ministra, jsem nejdřív tak trochu za vagabunda. S rozcuchanými vlasy a knírkem si připadám jako sňatkový podvodník. Ale pak mě jako oholí a ostříhají a budu od ministra k nerozeznání. Ženit se před kamerou je mnohem lepší než ženit se ve skutečnosti. Když se totiž svatba nepovede, natočí se ještě jednou, což v životě bohužel nejde,“ zafilozofoval si Zdeněk Mahdal, který se s Lucií už pracovně několikrát potkal jak při natáčení, tak například v divadelní společnosti Háta.

Lucie Benešová si v primáckém seriálu Svatby v Benátkách zahraje herečku Barbaru Karasovou


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles