Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Bílá – interview s její duší

30. 03. 2011 | Úspěšní lidé

Dostala jsem od naší manažerky úkol, abych napsala rozbor osobnosti, a že si mám vybrat nějakou sama. Psala jsem už o Marylin  Monroe a Kurtu Cobainovi, ale ty už jsou několik let tam někde nahoře, tak teď jsem měla docela zamotanou hlavu. Hlavně, aby se ta osobnost nějak neurazila, že nějaká Regina z Věštírny jí kouká do duše.


Tak já to risknu... Ráda píšu o vztazích a lásce a takový zamotaný příběhy mají Lucie Bílá a Yveta Bartošová. Jak to, že to  takový krásný ženský mají s láskou tak složité? Pro dnešek jsem vybrala Lucku a doufám, že se vám to bude líbit.


lucie-bilaLucie je ve znamení Berana s ascendentem v Blížencích. Má Slunce v 11. domě a to je veliká tolerantnost k chybám druhých a určitá svobodomyslnost. Nebudu tu vyzdvihovat beraní cílevědomost, tvrdou práci na sobě a schopnost se zvednout a jít dál, dokud nedosáhne cíle. Chci spíš rozebrat její vztahy a lásky.


Ona taková Venuše v Rybách, kterou Lucka má, není zrovna ideální aspekt pro vztahy. Proč? Jsou to úplně totální grandi, pokud se zamiluje, tak do toho jde na 200%, co je moje, je i tvoje, nic není problém, Lucka to zařídí. Pak má problém partner, který se jako by v tom vztahu topí. Není nic, co by jí dal, cítí se nepotřebný jako chlap. Jeden typ mužů odchází středem, druhý typ jí trošku využije. Lucie potřebuje milovat a být milována, ale nedovolí mužům, aby se o ní starali a rozmazlovali jí.


Způsobuje to právě ta Venuše, která to těmto výjimečně citlivým, zranitelným a empatickým duším dělá docela složité. Potřebuje sice pečlivého a starostlivého člověka, ale především mu to musí dovolit. 7. dům ve znamení Střelce dává důraz na domov, rodinu a dokonalost, co se týká vztahů. Partner, který se s Luckou uhnízdí na dlouho, přijde většinou později, než u většiny lidí a bude to muž samostatný, nezávislý a neformální.


Vlivem Střelce v tomto domě vzniká podvědomě odpor k závazným vztahům, bojí se polapení a omezení, což je v pozdějším věku odsunuto, jako ne tak důležité. Jéé, teď to vypadá, že se Lucka bude vdávat v důchodu, ale to tak není myšleno.


lucie-bilaJe to krásný živel, který se ještě chvilku potřebuje vybouřit. A retrográdní Neptun je planetou zapomnění a schopnosti opravdově odpouštět, což znamená, že ač byly momenty, kdy byla opravdu na dně, je schopna odpustit a neživit v sobě křivdu. Se svými bývalými partnery je schopna komunikovat, ba i lehce flirtovat, čím je přivádí do rozpaků a oni neví, jak pak s touto Luckou naložit. Ona by se na mě přece měla zlobit, jak to, že se usmívá, je přátelská a přirozená?


Také má Lucie dokonale otevřenou korunní čakru. Což jí dává obrovské možnosti komunikovat s Univerzem, věštit z karet a vůbec se zabývat duchovní činností. Tam je jediný zádrhel, že srdeční čakra není očištěna a točí se jiným směrem, než by měla. Volně přeloženo - pokud jedna z čaker stojí, ostatní čakry se nemohou plně projevit, protože na sebe navazují a předávají si energii.


Určitě musí mít doma nějaké vykládací karty a to, co má v sobě se pomalu hlásí o slovo. Asi o tom moc nemluví, ale má schopnost slyšet hlasy, vidět stíny duší a mluvit s přáteli, kteří už nežijí. Je to krásná duše, která, za to co dělá pro ostatní bude jednou štědře odměněna a tím nemyslím peníze, ale lásku, která jí neporazí, ale zůstane.


Vaše věštkyně Regina
Členka Věštírny Květy Fialové



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také ji mám ráda-držím jí palce.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles