Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Luxusní koupelna za dobré peníze: Jaké obklady udělají hodně parády?

1. 11. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Toužíte po luxusní koupelně, ale máte omezený rozpočet? Nezoufejte. Poradíme vám, s jakými obklady a dlažbami vykouzlíte koupelnu jako na honosném sídle. Hotové zázraky v ní udělají velké formáty obkladů a dlažeb. Nebojte se jich ani v menší koupelně, kterou sjednotí a opticky zvětší. Navíc je můžete pořídit za super ceny.

Co se o zařizování luxusních koupelen píše v časopisech o designu? Všude vede kombinace dvou kouzelných slov – nápaditost a jednoduchost. Mezi dlouhodobé trendy, které snad nikdy nevyjdou z módy, patří obklady a dlažby v nenápadných barvách, vzhled mramoru nebo onyxových kamenů. A proč designéři v posledních letech doporučují do luxusních koupelen volit spíše obklady a dlažby ve větších formátech? Protože koupelny opticky zvětšují, dodávají jim originalitu a punc luxusu. Výbornou zprávou je, že návrháři při navrhování velkoformátových obkladů a dlažeb myslí i na ty, kteří chtějí mít luxusní koupelnu za přijatelnou cenu.  
obklady a dlažba Posh
















Na obrázku obklady a dlažba Posh, jejichž design vychází ze skutečných přírodních mramorů.


Onyxové obklady se těší čím dál větší oblibě


Za poměrně málo peněz udělá v  koupelně opravdu hodně muziky. Tak lze stručně popsat dlažbu a obklad Asya Onix v rozměru 60x120 cm, které ztvárňují polodrahokam Onyx. Mají vysoce lesklý povrch a přímo impozantní design, který charakterizují unikátní duhové barvy. Obklady ve vzhledu onyxových kamenů jsou velmi moderní, pravidelně sklízí úspěch na veletrzích a mezi zákazníky je o ně velký zájem. Barevná paleta zahrnuje tlumené tóny přírodní kouřové šedé, přes pískově béžovou až po narůžovělou barvu. Odborníci z koupelnového studia M.B.KERAMIKA vám doporučují dát na jakoukoliv dlažbu ve vysokém lesku do koupelny také koupelnovou předložku, abyste neuklouzli.
Obklad a dlažba ve vzhledu polodrahokamu Onyx.
Ilustrační obrázek. Obklad a dlažba ve vzhledu polodrahokamu Onyx.


Mramorový obklad vynikne nejen v koupelně


Obklad a dlažba CorvinoLíbí se vám v luxusních koupelnách design mramoru? Máte výborný vkus. Mramor byl známkou luxusu již ve starověku. Dnes ale na trhu existují obklady a dlažby, které jsou téměř k nerozeznání od skutečného přírodního materiálu, a navíc se mnohem lépe udržují. Vybírejte z mnoha provedení obkladů a dlažeb – od tradičního až po velmi moderní vzhled. Co třeba zvolit velmi originální dlažbu Corvino v rozměru 80x80 cm? S touto dlažbou vytvoříte koupelnu či obývák, za které by se nestyděl žádný boháč. Dlažba, kterou použijete i jako obklad, se pyšní prestižním oceněním za design. Je vítězem soutěže Design Award 2017.


Obklad a dlažba Corvino v moderním designu mramoru vypadá skvěle nejen v koupelně, ale třeba i v obýváku.


Přírodní obklady působí útulně i luxusně


Pokud se vám líbí přírodní barevné odstíny, dopřejte si je i ve své luxusní koupelně. Tím pravým řešením pro vás bude obklad Garden v rozměru 40x120 cm. Obklady jsou laděny do podmanivých tónů smetanové, kouřové a čokoládové barvy. Jejich povrch je strukturovaný do jemných zvlněných linek, což působí pohyblivě, až živě. Obklad vypadá nejen luxusně, ale také velmi útulně, a proto je mezi zákazníky velmi oblíbený. Pořídíte k němu i stejnojmennou dlažbu ve formátu 60x60cm. Velkoformátové obklady a dlažby jsou skutečně trendy a existují v mnoha dalších provedeních a rozměrech. Načerpejte inspiraci.

keramika Garden
Vizualizace koupelny. Obklad Garden v kombinaci s dlažbou v designu dřeva Natural Appeal.  


Správnými doplňky všechno teprve začíná…


A nezapomínejte, že výběrem obkladů, dlažeb, vany či skříňky pod umyvadlo proměna vaši koupelny v luxusní nekončí. Hodně parády v ní udělají také doplňky. Dbejte na to, aby nepůsobily jako „každý pes, jiná ves.“ Designéři upozorňují: V luxusní koupelně musí všechno ladit. Pokuste se barevně sladit ručníky, koupelnovou předložku, koš na prádlo a další doplňky. Poličky, držáky na mýdlo nebo háčky na ručníky pořídíte z kovu nebo skla za pár korun. Kouzlo luxusních koupelen spočívá v detailech, které vás vůbec nemusejí stát jmění. Tak co, pokusíte se i vy vytvořit u vás doma dech beroucí koupelnu za levné peníze?

Autor: Petra Srstková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
první bankovky
Obrázek uživatelky
profil
Ne nepotřebujeme Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Take potrebujete zlato?

Obrázek uživatelky
profil
Smajlík 1x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
první
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles