Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lyžařský kurz a Volby

26. 12. 2010 | Vaše příběhy

Lyžařský kurz

 

                Jeden náš známý se chtěl ve svých pětatřiceti letech naučit lyžovat. Zaplatil si v Krkonoších kurz, koupil si lyžařské boty, lyže a pěknou kombinézu.

Po příjezdu do Pece pod Sněžkou se nemohl dočkat, až se ocitne na sjezdovce. To ale netušil, co ho čeká. Lyžařský instruktor zařadil Honzu / jak se dotyčný jmenoval/ k dalším pěti lidem a začal je seznamovat s technikou lyžování.  Najednou Honza zbledl...

Přepadly ho prudké křeče v břiše... Co teď? Všude kolem plno lidí, sněhu také požehnaně, nejbližší strom přes celou šíři sjezdovky a ke všemu ta kombinéza! Najednou nebylo o čem přemýšlet. Z posledních sil se došoural na lyžích k nejbližšímu smrčku, stáhnul kombinézu, lyže si nechal připnuté, aby prý mu neujely a sesunul se do podřepu. To ale neměl dělat! Právě, když byl v nejlepším, lyže se rozjely a on, s nahým pozadím, přejel napříč celou sjezdovkou.

Lidé kolem řvali smíchy. Bylo to  nejhorší ponížení, jaké dosud zažil. Byl před zhroucením. Když se mu podařilo zastavit, rychle natáhl kombinézu, shodil lyže a běžel se do nejbližší chaty opít.

               Od té doby ho nikdo na lyžích neviděl. Ještě dlouho se mu pak kamarádi smáli, že může být rád, že mu nepřimrzl „pytlík“ ke sněhu.

 

 

Komunální volby.

 

             V naší obci se měla konat volba starosty a místostarosty.  Když došlo na hlasování, zda má být volba veřejná nebo tajná, zjistilo se, že si jedna zastupitelka odskočila a dosud se nevrátila. Došlo ke kuriozní situaci. V chodbičce OÚ jsou dvoje dveře.

V jedněch je umyvadlo a v druhých WC. Zastupitelka si dveře spletla, vběhla dovnitř, rychle za sebou zamkla, rozsvítila a zjistila, že je v umývárně. Chtěla odejít, ale dveře nepovolily. Zaskočil zámek, protože se snad nikdy nepoužíval. Zasedání muselo být přerušeno a všichni zastupitelé se unisono běželi podívat, co je za problém. Trvalo pěknou chvíli, než byla zastupitelka osvobozena. Volba starosty mohla pokračovat!

 

Macizaj - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
za komentíky.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Macizaj - Tvůj laskavý humor a podání Tvého příběhu mě rozesmálo i dojalo, určitě jsi váhala, jestli psát, tak tedy - piš dál, moc hezké!
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to nemělo chybu, úplně to vidímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Úsměvné příběhy, ale na druhé straně lituji lidičky, kteří si museli takovou příhodu prožít.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
HEZKY JSEM SE ZASMÁLA,ALE NECHTĚLA BYCH SE DO TÉTO SITUACE DOSTAT
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles