Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Madonna vydala album Rebel Heart

20. 03. 2015 | Novinky
Americká královna popu Madonna je konečně zpět! Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček posledních tří dekád, autorka desítek obrovských hitů a majitelka osmi prestižních cen Grammy vydává své dlouho avízované studiové album. Deska Rebel Heart digitálně i fyzicky vyšlo 6.3. 2015!

Madonna bohužel neměla zrovna šťastný konec minulého roku. Na veřejnost unikly nedodělané verze několika písní z její nové desky, na což zpěvačka na Štědrý den zareagovala tím, že všem, kteří si její nové album digitálně předobjednali, věnovala k okamžitému stažení šest svých nových písní. To je ale jen malá část toho, co její nová deska Rebel Heart nabízí!

Madonna vydává album Rebel HeartZákladní verze jejího v pořadí třináctého studiového alba Rebel Heart bude obsahovat celkem čtrnáct písní, milovníci deluxe edicí si taky přijdou na své - v deluxe edici dostanou totiž pět bonusových skladeb navíc a v superdeluxe edici dokonce ještě dalších šest songů (z nich jsou čtyři dosud nevydané a dva remixy)!

Madonna na novém albu Rebel Heart spolupracovala s ostříleným týmem, a tak mezi producenty najdeme například Dipla, Kanye Westa, Aviciiho, DJe Dahiho, Ryana Teddera z OneRepublic nebo Toby Gada.

Rebel Heart prozkoumává dvě hodně odlišné stránky mé osobnosti - rebelujícího odpadlíka a romantickou stránku mého já,“ uvedla nedávno Madonna pro Billboard a dodala, že svoji novou desku natáčela střídavě v Londýně, New Yorku a Los Angeles. Zajímavý je v této souvislosti i výčet hostů, které na desce uslyšíme. Kromě Kanye Westa a Nicki Minaj, jejichž účast byla potvrzena již před časem, jsou to například rappeři Nas a Chance The Rapper nebo legendární boxer Mike Tyson…

Aktuálně svoji novou desku, která je jedním z nejočekávanějších titulů tohoto roku, Madonna Louise Ciccone propaguje skvělým tanečním singlem Living For Love, který taktéž nedávno naživo představila na slavnostním udílení cen Grammy i Brit Awards.

Zmiňovaná píseň již má i své hodně povedené video, ve kterém se zpěvačka představuje jako toreadorka. První ohlasy na tuto píseň i již uveřejněné skladby jsou nadmíru pozitivní, takže se asi opravdu máme na co těšit. Jak se tedy zdá, letošní jaro bude ve znamení velkého návratu Madonny - tak buďte u toho!

Madonna vydala 6.3. 2015 nové album Rebel Heart!


Zdroj, foto: Universal

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Madonna vydala album Rebel Heart:

Madonna vydala album Rebel Heart
Madonna vydala album Rebel Heart
Madonna vydala album Rebel Heart
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !