Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních

23. 12. 2014 | Úspěšní lidé
Zpěvačka Magda Malá má v poslední době pěkně napilno! Natočila nové vánoční CD „Na křídlech vánočních“, jehož křest proběhl během vyprodaného vánočního koncertu v Betlémské kapli a zkouší hlavní postavu Lorraine v muzikálu Dracula, který bude mít premiéru v únoru příštího roku. Jak se Magda na roli těší, co prozradila k novému albu a zda miluje Vánoce, se dozvíte v našem rozhovoru!

Magdi, blíží se Vánoce – jak trávíte tento čas? Těšíte se na svátky?
Vánoce miluju od dětství, vždycky jsem se na ně těšila. Teď, když mám moje holčičky, tak mě Vánoce těší ještě víc, protože miluju rozzářené oči svých dětí, jak se těší na stromeček, cukroví a dárečky. Snažím se jim vytvořit co nejhezčí pohodu – a to nejen o Vánocích, ale po celý rok.

Nedávno jste pokřtila nové vánoční CD „Na křídlech vánočních“ – co nám k němu prozradíte?
Vždycky jsem si přála natočit vánoční album. To se mi letos podařilo. Jmenuje se „Na Magda Malá má nové album Na křídlech vánočníchkřídlech vánočních“, stejně jako titulní píseň, kterou pro mne napsali Michal David a Ruda Kubík. Přála bych si, aby vneslo mezi nás něco mimořádného. Na titulu je bílá holubice – symbol lásky, míru a pokory. To je také poselství, které bych chtěla lidem předat.

Na albu jsou i bonusy - písně z muzikálů Dracula, Les Misérables – Bídníci a Miss Saigon – jak vzpomínáte na role Lorraine, Eponine či Kim?
Na albu jsou tradiční koledy a vánoční písně a tři písně ze tří muzikálů, které miluju. Bídníci i Dracula mě provází, jak to tak vidím, celý život. Vždycky jsem měla štěstí na role, měla jsem vždycky pocit, že je nehraju, že jsem to já.

Vraťme se k Lorraine. Vrací se muzikál Dracula, ve kterém si opět tuto postavu zahrajete. Bude v něčem Vaše Lorraine teď jiná?
Pro mě bude skoro stejná. Přijde mi, jako by od celosvětové premiéry v roce 1995 uplynulo jen 5 let, a ne dvacet... Jiná je pouze v tom, že tenkrát moje Lorraine neměla dvě děti, ale teď je má. Samozřejmě ne s Draculou (smích)

Co připravujete pro své fanoušky do budoucna?
Teď jsem dotočila cédéčko, zkouším Lorraine a uvidíme, kam mě cesta do budoucna zavede.

Autor: více autorů
Zdroj, foto: Magda Malá


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních:

Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních
Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních
Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních
Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních
Magda Malá má nové album Na křídlech vánočních
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !