Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malá kniha štíhlosti

23. 06. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Malá kniha štíhlosti
Autorka: Lauren Slaytonová
Nakladatelství: Noxi
Datum vydání: 16. 6. 2014
Počet stran: 216
Formát: 113 x 203
Cena: 279 Kč

O knize Malá kniha štíhlosti:

Určitě jste si všimli, že jakmile začnete u diety improvizovat, většinou skončíte s narychlo zhltnutou bagetou někde v tramvaji, anebo hůř, večer u televize s miskou sladkostí. Ať už tomu věříte, nebo ne, příčinou neúspěchu mnohých diet je spíš hektický program, než co jiného.

Máme pro vás skvělý tip, jak zjistit, co funguje a co je dobré. Malá kniha štíhlosti je totiž malá jen velikost, uvnitř se skrývá mnoho velkých rad, které vám pomohou ke zdraví a vysněné postavě.

Autorka Lauren Slaytonová je uznávaná poradkyně v oblasti výživy. Přichází s jednoduchým plánem, s pomocí kterého jednou provždy ovládnete svoje chutě a získáte nejen štíhlou postavu, ale taky zdravé tělo a vyrovnaného ducha. „Ve své knize uvádím strategie a rady, jak se při dodržování diety vyhnout těm nejběžnějším nástrahám. Naučíte se, co považuji při dlouhodobém hubnutí za nejprospěšnější, osvojíte si lekce, které vám umožní plánovat a připravovat, ba dokonce občas ze svého kurzu odbočit – a přitom mít stále úspěch.“

Malá kniha štíhlostiOsobní kuchaři a sestavy jídelníčků s hotovou stravou vám poslouží, protože se nebudete muset o jídle sami rozhodovat.
Malá kniha štíhlosti vám totiž poskytne know-how a všechny věci, které je třeba udělat, když se chystáte do plavek. Pomůže vám žít život štíhle a šťastně až do smrti.

Expertka na výživu Lauren Slaytonová vám pomůže obejít ty dokola omílané překážky v dietách – práci, rodinu, společenský život, svátky atd. – a vyhrát nad nimi. Teď a tady. Lauren se s vámi podělí o tajnou součást hubnutí – plánování – protože předvídání překážek mezi vámi a štíhlostí je stejně důležité jako to, co jíte. A co je na tom všem nejlepší, Lauren vytvoří díky Malé knize štíhlosti strategie za vás.

Ukázka z knihy Malá kniha štíhlosti:


Zapomeňte na neustále se opakující a často si odporující informace o výživě a stravovaní, co vám víří v mysli. Nastal čas věci zjednodušit. Pokud si sestavíte svých „Deset kroků k štíhlosti“, připravíte se na úspěšné hubnutí.

Pokud budete mít v pořádku svoje základní principy, získáte sebedůvěru a dostanete věci pod kontrolu, můžete se pustit do ostatních oblastí svého stravovaní. V každém z nás se určitě skrývá jakýsi netrpělivý skřítek, který touží po rychlých a radikálních výsledcích.

Nejprve si musíte podrobně rozebrat „Deset kroků ke štíhlosti“ a „zkultivovat“ anebo pokud chcete „vybrousit“ svoje každodenní chování, které vás brzdí.

Deset zázračných kroků k vysněné postavě:


1. Proteinová snídaně do 2 hodin po probuzení.

2. Užívejte omega-3 a vitamin D v doplňcích stravy.

3. Vypijte denně 2,25 litru vody/minerálky a 2 šálky zeleného čaje.

4. Ryba na talíři čtyřikrát týdně.

5. Ovoce maximálně jedno denně.

6. Omezte obiloviny, sacharidy a škrobovitou zeleninu na 1 porci denně.

7. K obědu jezte víc než k večeři.

8. Po večeři zavřete kuchyň.

9. V noci spěte aspoň 7 hodin.

10. 3 hodiny kardia cvičení týdně.


Tuto knihu Malá kniha štíhlosti koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství NOXI.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !