Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malá ochutnávka Experimentu - co přinesou další díly?

8. 01. 2009 | Televizní tipy

S novým českým pořadem Experiment, který nám přiblíží život těch, kteří se od nás nějakým způsobem odlišují, vás Chytrá žena již seznámila. Že vám to uniklo? Čtěte článek - Pořad Experiment ukáže, jaké to je „vybočovat z davu“ a udeří na xenofobní tendence Čechů  - a dozvíte se více!

 

Dnes vám přinášíme seznam dalších dílů Experimentu a zlehka nastíníme, co vás – a především naše dobrovolníky – čeká. Posuďte sami:

 

Oči kameramana ve tmě – 10.1.2009

Zkusili jste si někdy zakrýt oči a projít se potom třeba jen po vlastním bytě? Přesně takovou situaci zažije filmový režisér a kameraman F. A. Brabec a to po dobu celých dvou dnů! V pořadí již druhý dobrovolník zažije, jaké  překážky by slepota způsobila ve vykonávání jeho povolání, ale okusí i takové prosté věci, jako například chůze městem nebo obyčejný oběd… Jak to F. A. Brabec zvládne? O tom se brzy přesvědčíte na vlastní oči.

 


ExperimentRozhodně to nebude mít lehké – tak jako všichni nevidomí kolem nás…

 

 

Já nic,  já muzikant – 17.1.2009

Pořad na téma, které je staré a stále aktuální – bezdomovci. Pavel Šporcl, známý houslový virtuos, se stane dobrovolníkem a na dva dny vymění své řemeslo, své milované housle a světovou slávu za život na ulici. Nebude mít zkrátka nic… Až na svůj hudební nástroj, kterým jistě na ulici ohromí – ale zvládne si také něco vyžebrat?

 

O tom, jaké to je přijít o všechno, se dozvíte nejen od Pavla Šporcla, ale také z úst jeho poradce, skutečný bezdomovec.

                                  

 

XXL – 24.1.2009

Dobrovolnice Regina Uharčeková žije pohybem. Tlustí lidé jsou pro ni ti, kteří jednoduše nedokáží přestat jíst a neudělají nic proto, aby se začali více hýbat. Co se však stane, když tato žena pružné postavy ze dne na den přibere? Přibere dokonce natolik, že se stane silně obézní… Změní se její názory na takto postižené lidi?

 

Díky speciálnímu převleku bude Regina rázem vypadat jako obézní žena vláčející 30kg navíc. Jaké budou reakce okolí na ženu s nadváhou, která se snaží normálně žít? A jaké to bude, až Regina, přesvědčená o tom, že obézní lidé mají chodit cvičit, zavítá do tělocvičny? Skrytá kamera odhalí více, než si myslíte…

 

 

Každý díl bude nahlížen také slíbeným okem odborníka a diváci nebudou připraveni ani o užitečné rady a tipy. Tak neváhejte a sledujte další díl Experimentu, tentokráte 10.1. v 17.20 na ČT1!

 

 

 Čtěte také článek o pořadu Experiment s fotografiemi:

Pořad Experiment ukáže, jaké to je „vybočovat z davu“ a udeří na xenofobní tendence Čechů


Zdroj: Česká televize

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !