Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malované oblázky

16. 08. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Malované oblázky
Autor: Kubišová Miroslava
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 3.7. 2015
Formát: 170x240 mm
Počet stran: 64
Cena: 199 Kč

Při malování na oblázky vytváříte nová a neopakovatelná díla. Můžete si přitom vyzkoušet různé malířské techniky, od klasických, jako je akvarel počínaje, až po neobvyklé použití třeba laku na nehty. Každý výtvarný projev je charakteristický a originální na každém novém kamínku. Kromě toho, že se v knize seznámíte s mnoha výtvarnými technikami, najdete zde inspiraci, jak svůj výtvor prakticky použít.


Třeba se stane i pro vás zajímavou součástí skalky, nebo jimi zatížíte létající ubrus v rozích. Oblázky můžete ozdobit třeba okraj květináče, rámečku, použít je v zahradní zvonkohře, nebo jimi označíte víčka kořenek, uplatníte je při výrobě náhrdelníků, přívěsků, náramků, náušnic, spon do vlasů, broží, stojánku na šperky, či dokonce při výrobě ozdob na vánoční stromeček a hraček pro děti. Vyberte si některý z našich námětů a vyzkoušejte jej s námi.

Malované oblázkyAutorka knihy Malované oblázky:


Kubišová Miroslava

Výtvarnice, spolupracuje v oblasti kreativní tvorby s vydavatelstvím Borgis a.s., Českým zahrádkářským svazem, o.s., Pražskou vydavatelskou společností, s.r.o., vydavatelstvím sanomamagazines.cz, a nyní i s nakladatelstvím Grada. Fotografuje, píše články a kreslí pro děti. Je absolventkou Střední odborné školy výtvarné v Praze a celý život pracovala ve svém oboru. Posledních 14 let je ve svobodném povolání, přičemž také maluje pro děti.


Více informací nejen o knize Malované oblázky se dozvíte také na stránkách nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík...
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles