Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Malý poseroutka je zpět. A v té nejlepší formě!

13. 05. 2015 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-
Deník malého poseroutky














Dnešní děti vyrůstají spíše u počítačových monitorů nežli s knihou v ruce. Tedy alespoň ty děti, kterým se do rukou nedostal Deník malého poseroutky. A s čím malý poseroutka přichází tentokrát?

Dobrodružství malého poseroutky


Malý poseroutka neboli Greg Heffley dostane od maminky deník, ze kterého z počátku nemá vůbec radost. Nakonec si do něj přeci jen začne zapisovat. A první Deník malého poseroutky byl na světě.

Kniha sklidila obrovský úspěch po celém světě. A to také díky skvělému humoru. Začaly tedy vznikat další díly, které sklízely nemenší úspěch, a nyní je z nich pěkná sbírka. Právě dnes na albatrosmedia.cz pořídíte již devátý díl!

Tip: Knihy jsou doplněny o rukou psané poznámky a jednoduché kresbičky každodenních dobrodružství malého Grega, které vytvářejí osobitost a ráz celé série. Na oficiálním youtube kanále malého poseroutky mimo jiné najdete také návod, jak postavy z knih nakreslit. Zkuste si s námi nakreslit třeba Grega Heffleyho:


Deváté dobrodružství Grega Heffleyho

Deník malého poseroutky 9 - Výlet za všechny peníze
Deník malého poseroutky 9 - Výlet za všechny peníze představuje rodinku Heffleyových v nové situaci – na rodinném výletě. To by ale nebyli Heffleyovi, aby vše proběhlo v pořádku a bez strastí. Cesta začala slibně, ale po několika špatných odbočkách, záchodech na benzínce, vyšinutých raccích a praseti na útěku bylo jasné, že z toho jen tak nějaký výlet nebude. Ale jestli Heffleyovi něco umí, pak je to proměnit i tu nejhorší katastrofu v nezapomenutelné dobrodružství.

Pokud nemůžete své děti dostat od tabletů, telefonů a počítačů, zkuste jim dát do ruky Deník malého poseroutky. S Gregem se rozhodně nebudou nudit. A až ji budete zakládat do knihovničky a začtete se, zaručeně se pobavíte také!





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !