Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme na to 13. 6. 2020

13. 06. 2020 | Televizní tipy
Zábavně vzdělávací magazín o vašich financích a nejen o nich. Mnoho dobrých rad a příkladů týkajících se současné situace. Potřebujete poradit? Nevíte, na jakou podporu máte nárok? Jak teď naložit s hypotékou? Neváhejte se nás zeptat, jsme tu pro vás! Režie Máme na to ze dne 13. 6. 2020 J. Kolář (Premiéra)

Úspěšná profesionálka ze světa financí Margareta Křížová odpovídá divákům na otázky související se současnou ekonomickou situací, na dotazy, které nás všechny teď nejvíc pálí. Srozumitelně a názorně ukazuje, jak zacházet s penězi v různých životních situacích. Za pomoci dalších odborníků upozorňuje na rizika, kterých bychom se měli při hospodaření s financemi vyvarovat, a radí, o co se zajímat, abychom se nedopouštěli chyb i ve chvílích, kdy život přinese nečekané zvraty.

Máme na toPatříte k lidem, kteří nevědí, jak momentálně řešit své osobní finance? Potřebujete poradit, o jakou podporu požádat nebo jak naložit s hypotékou? Anebo byste si rádi něco koupili a nejste si jistí, jestli teď je ta správná doba? Tak právě pro vás je tu nový pořad Máme na to!

Máme na to můžete sledovat 13. 6. 2020 od 18,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice