Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mámy, nenechte si zkazit léto skvrnami!

11. 08. 2017 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Prožít léto ve společnosti pračky a u sušáku na prádlo? Na každém letním dobrodružství se najde nějaká ta skvrnka – okrádat o čas s rodinou vás už ale nemusí.

Každá skvrna má svůj příběh, mámy by mohly vyprávět. Fleky od bahna a borůvek? Děti si je přinesly z výletu do lesa. Špína na nohavicích? To byla louže, do které váš lump prostě nemohl neskočit. A samozřejmě nesmějí chybět skvrny od zmrzliny, ideálně barevné, protože jiné na čerstvě vypraném tričku malého mlsouna přece tolik nevyniknou. A když už si najdete klidnou chvilku na víno s kamarádkou, kterou jste roky neviděla, je tu hned červená tečka na šatech. Je to marné, 100 skvrn, 100 zážitků – a před těmi přece nejde kličkovat jen proto, aby se vám nezašpinilo prádlo.

Užívejte si léto, starosti se skvrnami nechte na později


VanishSkvrna! Co s ní? Okamžitě namočit a prát?
Když krmíte děcko barevnou přesnídávkou na výletě nebo ho vylovíte z bahna na procházce, nejde to hned. A co teprve, když se děti vrátí z tábora! Vybalí batoh plný špinavých věcí a mámy už jen dělají součet škod. Od čeho je asi ten flek na bundě? A ty tepláky, někdo si asi dělal procházku v močálu. Vida, podle trička se zdá, že vaše ratolesti měly minimálně dvakrát buřty s hořčicí. Ale zaschlé skvrny vám už nemusejí zkazit náladu, užijte si letní dny bez starostí a praní prádla nechte na později.
Vždyť stačí použít účinný odstraňovač skvrn, například některý z produktové řady Gold značky Vanish.


 

Soutěž #100zazitku s VanishemVanish


Podělte se i vy o svá letní dobrodružství! Stačí dát na Instagram nebo Facebook fotku vašeho krásného zážitku, který souvisí s dětstvím či mateřstvím a na kterém ulpěla nějaká ta skvrnka, a fotku doplňte hashtagem #100zazitku. Každý soutěžní týden bude vybrána fotografie, která nejvíce chytne za srdce autorku známého blogu Mámou s přehledem. Získat můžete praktický balíček Vanish a outdoorovou kameru Garmin. Soutěž probíhá do poloviny srpna, fotografie na vašem profilu musí být veřejně viditelná. Krásných zážitků není nikdy dost, podělte se o ně a vyhrajte!

Vanish Gold


Tip:

Tekutý odstraňovač skvrn Vanish Gold Oxi Action


Díky obzvláště posílenému složení je přípravek Vanish Gold tak účinný, že odstraní až týden staré* skvrny za pouhých 30 vteřin. Již po prvním praní odstraňuje například skvrny od červeného vína, malin nebo čaje. Lze jej bezpečně používat na barevné prádlo.


*Při dodržení návodu k použití; platí při praní na 40 °C; při nanášení přímo na skvrnu působení max. 30 sekund.









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles