Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr

2. 12. 2019 | Televizní tipy
Irena a Petr jsou na pohled „klasický pražský pár“. Oba pocházejí z centra města a chodí spolu mnoho let. Jako důvod ke svatbě pro oba je, že chtějí vztah posunout do další úrovně. Jak to ale dopadne? Nový dokumentární cyklus Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr v režii Hany Třeštíkové (Premiéra)

Irena (33 let, manažerka v nadnárodní soukromé firmě) a Petr (35 let, Digital Account Manager v reklamní agentuře) na natáčení kývli téměř okamžitě. První setkání s nimi bylo velice příjemné a přátelské.

Spolu plní vzorec na pohled „klasického pražského páru“. Oba pocházejí z centra Prahy a chodí spolu již devět let. Jako důvod ke svatbě oba shodně uvedli, že chtějí vztah posunout do další úrovně a také, že chtějí udělat veliký mejdan pro sebe a své přátele. Svatbu berou prostě jako zábavu. Na začátku natáčení oba shodně tvrdili, že děti zatím rozhodně mít nechtějí. Irena krátce Manželské etudypřed svatbou dokončila druhou vysokou školu a do takového závazku se jí zatím nechce, stejně tak Petrovi, i on si chce ještě chvíli užívat svobodného života. Irena je velice emancipovaná inteligentní žena, která se ve své práci realizuje a s dětmi chce tedy ještě počkat. Irena i Petr mají nespočet koníčků. Oba hrají v ochotnickém spolku divadlo, Petr má kapelu, Vasilův Rubáš, se kterou často vystupuje. Oba rádi sportují, rádi hrají squash, Irena se stala cvičitelkou jógy. Kromě všech uvedených koníčků mají i oba náročné společenské životy, spolu i každý sám.

Celou dobu natáčení Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
řeší svojí bytovou situaci, kterou nakonec vyřeší hypotékou a vlastním vysněným bytem. Vypadá to, že začnou hnízdit a připravovat se rodičovství, bohužel ale zde zasáhne příroda a početí se dlouho nedaří. Po fenoménu hypotéky tak do příběhu přichází i novodobý fenomén umělého početí.

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr můžete sledovat 2. 12. 2019 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr:

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles