Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mariah Carey vydá po šestnácti letech další vánoční album!

9. 12. 2010 | Novinky
Americká zpěvačka Mariah Carey se rozhodla navázat na obrovský úspěch jejího vánočního alba z 90. let a pro letošní svátky připravila další desku plnou klasických vánočních koled, ale i nově složených svátečních písní.
 
Mariah Carey vydala vánoční album již v roce 1994 a zaznamenala tehdy naprosto fenomenální úspěch.

Desky s názvem “Merry Christmas“ se po světě prodalo dvanáct miliónů kusů a stalo se nejúspěšnějším vánočním albem všech dob. Skladba “All I Want For Christmas Is You“, kterou tehdy Mariah pro desku napsala, patří od té doby k jedné z největších klasik předvánočního času a každý rok se opětovně vrací i do singlových hitparád.
 
mariah-carey-vanocni-albumJiž 15. listopadu ale Mariah Carey vydá zbrusu nové vánoční album nazvané “Merry Christmas II You“, které přináší další kolekci písní inspirovaných těmi nejkrásnějšími svátky roku.Jako pilotní vlaštovku Mariah z desky vybrala píseň “Oh Santa!“, kterou pro ni složil Jermaine Dupri.Ten je zároveň i jedním z producentů celého alba. Dalšími pak je porotce z American Idol Randy Jackson, významný americký hudebník a skladatel James Poyser a americký skladatel Marc Shaiman, který má na svém kontě kromě prestižních cen Tony a Emmy i pět nominací na Oscara.
 
Deska “Merry Christmas II You“ je úžasnou kolekcí těch nejkrásnějších vánočních klasických hitů jako jsou “The First Noel”, “Little Drummer Boy”, “O Little Town Of Bethlehem,”nebo “O Come All Ye Faithful”. Mezi třinácti písněmi najdeme ale samozřejmě i již zmiňovaný hit“All I Want For Christmas Is You“, který Mariah nově nazpívala a celá píseň se dočkala i malinko jiného aranžmá, které jí však nikterak neubírá na kráse…
 
“Merry Christmas II You“ znamená pro Mariah v pořadí třinácté studiové album, které vydává po více než roční pauze od poslední desky “Memoirs Of An Imperfect Angel“, za kterou získala hned několik platinových ocenění. Doposud prodala více než 175 miliónů desek a je jasné, že novým albem nějaký ten milion na její konto přibude…
 
Mariah Carey se vrací na výsluní s dalším vánočním albem. Její desku“Merry Christmas II You“ vyjde u Universal Music již 15. listopadu!
 
Nejvěrnějším fanouškům posílá Mariah i recept na své oblíbené vánoční cukrovi: 

Vánoční cookies podle Mariah Carey


Budete potřebovat:
1 šálek změklého másla
1 šálek hnědého cukru
1 a půl šálku polohrubé mouky
1 velké vejce
1 čajovou lžičku citronové kůry
1 polévkovou lžíci mléka
1 polévkovou lžíci vanilkového aroma
1 čajovou lžičku kypřícího prášku
1/4 čajové lžicky soli

Pracovní postup:

Změklé máslo smíchejte s cukrem, až bude textura lehká a nadýchaná. Vmíchejte celé vejce, mléko, vanilkové aroma a najemno nastrouhanou citronovou kůru.

V míse smíchejte mouku, kypřící prášek a sůl a opatrně vmíchejte do krémové směsi. Hotovu směs nechte chvilku odpočinout. Na pomoučněném vále nebo podložce vyválejte těsto tak, aby mělo zhruba půl centimetru.

Vykrájejte kolečka či jakékoliv jiné vánoční motivy pomoučněnými vykrajovátky a naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte v předehřáté troubě na 180°C zhruba 10 minut, nebo dokud nebude povrch zlatavě hnědý. Sundejte z plechu a nechte vychladnout. Můžete ozdobit cukrovou polevou a posypat zeleným a červeným zdobením.

Zdroj: Universal Music

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám ji moc ráda.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak tuto zpěvačku jsem už dlouho neslyšela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles