Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marie Rottrová - Zlatá kolekce

29. 03. 2011 | Novinky
Najdete tu na sedmdesát písní ze všech období zpěvaččiny kariéry, od ostravských začátků až po úplnou současnost. Licenční spoluprací se podařilo vytvořit kompletní zvukový obrázek dámy se soulovými kořeny, ale především s oprávněnou pověstí daru nalézat i v popu nadčasovou kvalitu.

Měla štěstí na přátelsky spojené domácí skladatele (J. Wykrent, J. Urbánek, V. Figar nebo B. Ondráček) a textaře (J. Fikejzová, V. Čort, J. Wykrent, J. Nohavica, P. Vrba, P. Kopta či V. Poštulka).  Mimořádný je ale také její výběr převzatých skladeb, vždy přínosně ozvláštněných. Její repertoár tak působí soudržně, když spojovníkem je její profesionalita a osobitost. 

Sama Marie Rottrosupraphon-marie-rottrova-zlata-kolekcevá si vybrala tuto sestavu písniček, zachycujících její pěvecký vývoj nikoli přísně chronologicky, ale posluchačsky přehledně. Na vstupní české verze zahraničních věcí (Baby, vítej k nám, Volej známý číslo, Pane můj, Tisíc tváří lásky, Mít pouhej tejden, Kůň bílý a další) logicky navazují velké domácí úspěchy (Svatba U dvou lilií, Zatracenej čáp, Ty, kdo jdeš kolem, Řeka lásky, Střapatá, nohatá, Osud mi tě přál, Lásko… či Ten vůz už jel), nechybí novější sada coverů (To mám tak ráda, A soused shůry bouchá, Bouda Na hororu, Dívka, která spí jen tak, S tím bláznem si nic nezačínej, Muž č. 1, Štěstí nebo Lásko, voníš deštěm), až do úplné současnosti dovedly výběr Žaluzie.

Nejslavnější, nejúspěšnější i nejzajímavější písničky v nejucelenějším kompletu!
Titul vychází: 25. března 2011

Doporučená cena 3CD: 399,- Kč/ 13,99 ˆ

Zdroj: Supraphon

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám ji ráda, pěkně zpívá
Obrázek uživatelky
profil
Ráda poslouchám její písničky, je to moc dobrá zpěvačka.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Nᚠtip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles