Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Martin Dejdar vstupuje do seriálu Specialisté na Nově!

31. 03. 2019 | Úspěšní lidé
Od 1. dubna se mohou diváci televize Nova těšit na novinku v detektivním seriálu Specialisté, kterému jsou věnovány pondělní večery. Vedení zkušeného týmu pražských kriminalistů se nově ujme Martin Dejdar v roli majora Strouhala – nadprůměrně inteligentního policisty, workoholika a perfekcionisty, který občas působí trochu neomaleně.

Strouhal je rozvedený, pro svoji bývalou ženu má ale stále slabost a má s ní hezký vztah. Od svých podřízených si nejprve udržuje odstup. Postupně však svoje kolegy "přijímá za své", stojí  za nimi se vším všudy, a to i nad rámec svých povinností. S Jardou Čermákem (Jan Zadražil) mají na svět odlišné názory. Zato v Lukášovi Panenkovi (Jakub Štáfek) se vidí. Líbí se mu jeho přímost, rychlost, bystrost i fyzická kondice. Má pocit, že se mu podobá. Zuzany Májové (Zuzana Kajnarová) si váží, a pokud by měl někoho pověřit vedením místo sebe, bude to právě ona.

Martin Dejdar vstupuje do seriálu Specialisté na Nově!„Nový šéf s sebou do naší party kriminalistů přinesl větší přísnost, autoritu a napětí,“ hodnotí změnu obsazení ve Specialistech Zuzana Kajnarová.

A co uvádí ke svému vstupu do seriálu Martin Dejdar? „Naskočil jsem do rozjetého vlaku, který jede velmi rychle a velmi dobře. Zpočátku jsem měl strach, abych tento vlak nezbrzdil a abych s kolegy udržel tempo a jejich styl jízdy. Pak jsem se ale soustředil na to, abych vytvořil postavu, která bude diváky bavit.“

„Major Strouhal se mi hraje velmi dobře. Mám s ním spoustu společného. Stejně jako on mám i já svoji práci rád, a také jsem pro ni ledasco obětoval. Oba jsme svým způsobem workoholici,“ přiznává Martin dále. Strouhal jedná přímo, rychle a obvykle jde rovnou k jádru věci. I mně je přímost milejší než průtahy a chození kolem horké kaše,“ pokračuje ve výčtu vlastností, které ho s jeho seriálovou postavou spojují.

Seriálu Specialisté se již podařilo vybudovat si svou základnu věrných fanoušků. Patří mezi stálice programu. Týden co týden řeší Specialisté novou detektivní hádanku. A vždy úspěšně! Pachatelé trestných činů jsou na ně krátcí. Žádná vražda, žádný únos, ani jiný trestný čin nezůstanou neobjasněné!

Premiérové díly s majorem Strouhalem již od 1. dubna ve 20.20 na TV Nova!



Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda