Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Martin Šafařík opustil finále Superstar 2013

20. 05. 2013 | Aktuality
Deváté finále SuperStar 2013 bylo jedním z nejemotivnějších okamžiků nové éry. V kole věnovaném hitům nové generace a songům vybraným diváky dostal nejméně hlasů talentovaný muzikant Martin Šafařík. Jeho odchod přišel zrovna v kole, kdy si od poroty vysloužil pochvalnou kritiku.

Televizní diváci ale nakonec svým hlasováním rozhodli jinak. Svými výkony si vysloužili uznání Štefan Pčelár a Sabina Křováková, naopak "na chvostu" z hlediska hodnocení porotců se poprvé za dobu soutěže ocitl miláček publika Adam Kukačka.

Martin Šafařík Superstar 2013Poté, co Roman Juraško vyslovil v soutěži Superstar 2013 jméno Martina Šafaříka, přemohl pláč v přímém přenosu porotkyni Ewu Farnou. Ta se navzdory kamerám zvedla ze židle a vrhla se Martinovi do náruče. Poté, co přestala ovládat emoce, se  odešla schovat se svým smutkem ještě před koncem přenosu do zákulisí.

Se slzami v očích bojovala i moderátorka soutěže Superstar 2013 Zorka Kepková, které dojetím přeskakoval hlas. Asi nejsilněji ale Martinův odchod ze soutěže zapůsobil na finalistu Adama Kukačku, který marně dusil záchvat pláče. Přímo na pódiu se otočil k světu zády a ocitl se psychicky zcela na dně. Utěšit se ho nepodařilo ani soupeřce Sabině Křovákové a ještě dlouho po přenosu se Adamovi leskly slzy v očích.

Už v neděli 26.5. 2013 začne na TV Nova 10. finálový přenos SuperStar 2013, který bude tentokrát věnován letním hitům a v němž se o postup do Grandfinále utkají Sabina Křováková, Adam Kukačka a Štefan Pčelár. Speciálním hostem v Rozhodnutí bude slovenský zpěvák Richard Müller.

Martin Šafařík opustil soutěž SuperStar 2013 v 9. finálovém kole

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !