Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Máš minutu! - Nová soutěž o 1 000 000 korun!

2. 04. 2011 | Televizní tipy
Nový soutěžní formát s názvem „Máš minutu!“ míří na obrazovky Televize Prima. Jedná se o licenci úspěšného amerického originálu „Minute To Win It“, který vysílá televizní stanice NBC od loňského roku. Kromě USA slaví pořad Máš minutu! úspěch v dalších šestnácti státech celého světa.

Celá soutěž Máš minutu! je postavena na disciplínách, které si každý může vyzkoušet doma. V každé z hodinových epizod soutěžící musejí čelit deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Soutěžící v Máš minutu! tak může získat až 1 000 000 korun. Některé hry vyžadují zručnost, jiné rychlost, další pevnou ruku. U všech je limit 60 vteřin. Máš minutu!Soutěžící soutěže Máš minutu! může kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal. Chce to jen pevné nervy, vydržet a dojít až k milionu.

Každý soutěžící v Máš minutu! má tři „životy“. Pokud se mu nepodaří splnit úkol v 60 vteřinách, ztratí „život“ a musí se snažit, aby danou disciplínu zvládl znovu, dokud ji nedokončí úspěšně, nebo dokud neztratí své tři „životy“. V ten moment je vyloučen. To, kde na stupnici výher ztratí svůj poslední život, určuje, kolik peněz si domů odnese.

V pořadu Máš minutu! může soutěžit úplně každý. Stateční, zvědaví – v očích svých přátel a rodiny ve studiu jsou skutečnými hrdiny. Není nutné, aby byli atleti, ale musejí být dychtiví vyzkoušet a předvést své schopnosti a pochlubit se tak před přáteli, rodinou a televizními diváky. Motivaci mají velikou – milion korun.

Před vlastním natáčením se skupina soutěžících Máš minutu! nejdříve účastnila tzv. bootcampu. O co v něm šlo? V průběhu několika dní si všichni postupně vyzkoušeli disciplíny, které pak předvedou i před televizními kamerami. Během plnění úkolů je bedlivě sledovali tzv. administrátoři, kteří nakonec vybrali nejlepší z nich k účasti Máš minutu! v televizi. Do bootcampu přišli soutěžící navštívit a povzbudit také moderátoři soutěže Máš minutu! Michal Suchánek a Richard Genzer. Některé z her si sami vyzkoušeli. „I kdybych měl hodinu, tak nezvládnu to, co někteří za minutu,“ komentoval obratnost soutěžících Michal Suchánek. Režijní taktovky pořadu Máš minutu! se ujal Ondřej Sokol.

Neuvěřitelné výkony soutěžících v Máš minutu! můžete poprvé sledovat již v neděli 10. dubna ve 20.00 na obrazovkách Televize Prima.



Více se dozvíte také v našem dalším článku:
Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem

Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chci zvědavý kdo dnes vyhraje
nova nebo prima¨
typuji prima lidi jsou zjedaví na novinky
na druhý pořad se dá podív at přes net
Obrázek uživatelky
profil
Mrknem na to a uvidíme , ne?
Obrázek uživatelky
profil
mylym si ze to bude prima
Obrázek uživatelky
profil
to jsem na to celkem zvědavá.. že by další neúspěšný pořad TV Prima?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles