Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máš minutu! - Suchánek si našel nového tátu

16. 04. 2011 | Televizní tipy
SUCHÁNEK SI NAŠEL NOVÉHO TÁTU BĚHEM MINUTY

V druhém díle napínavé soutěže Máš minutu! diváci zažijí opravdu dramatické situace. Jak je zvládne policistka Katka z prvního dílu nebo sportovec Michal, který své úkoly plní v rekordním čase? Uvidíte již v neděli 17. dubna od 20.00 na Primě.

Katka ukázala, že by mohla být i výbornou švadlenkou a tanečnicí lambady. U jakého úkolu skončila a jak si přilepšila k policejnímu platu? Že by uvažovala o změně zaměstnání?

Dalším soutěžícím je Michal Koudelka, který společně s duem Suchánek a Genzer pobavil publikum svými akrobatickými kousky a smyslem pro humor. V průběhu soutěže se stihl nasnídat v disciplíně „hladové grimasy“, pohrát si s tenisovou raketou, zahrát kuličky a vrátit se do doby husitské se zajímavou pokrývkou hlavy. Fandily mu všechny jeho tři děti a jedno adoptované, ke kterému zcela nečekaně přišel. Jak obohatí rodinný rozpočet a kolik si „bokem“ vydělá od Richarda Genzera?

Dívejte se v neděli 17. dubna ve 20.00 hodin na Primě.


PROFILY SOUTĚŽÍCÍCH

Kateřina Velková, 34 let
Přezdívka: LEDŮVKA

Ledůvka proto, že 15 let krasobruslila. V současné době však Kateřina šéfuje dvaceti chlapcům z hlídkové policejní služby, na starosti má Prahu 5. Je rázná, ale také milá, komunikativní, 5 let žila v USA, kde vystřídala vše možné – byla servírka, kuchařka, pokojská… ale stýskalo se jí po rodičích a Čechách. Dnes trochu svého návratu lituje. Výhru by věnovala na bydlení a na dovolenou v zemi, kde bude nad 25 stupňů. Říká o sobě, že je usměvavá, houževnatá, pohodářka, která nezkazí žádnou zábavu. Soutěží v Máš minutu! by ráda utvrdila svou rodinu v tom, že není žádné „máslo“. Mezi její koníčky patří také motorka.

Michal Koudelka, 40 let

Přezdívka: KOUDY


Michal za velké štěstí považuje situaci, kdy obrátil auto na střechu (mokrá vozovka) a všichni přežili. Máš minutu! je pro něj výzva, která navíc může přinést zisk. Rád sportuje – hraje fotbal a poker. O soutěži se dozvěděl z upoutávky v Televizi Prima, za výhru by si koupil byt. U otázky vlastností, které ho mají charakterizovat, zatrhl bystrý, klidný a přátelský. Je ženatý, má tři děti, jeho sen je klidný život! Nejtěžší v životě bylo rozhodování, zda má opustit stále zaměstnání a vrhnout se do podnikání, nejrizikovější pak výstup na 20metrovou stěnu bez jištění. Do dotazníku o sobě napsal: „Jsem připraven jít až na hranici svých možností, pět tisíc nic neřeší, chci mega!“ Fandí mu děti a bratr.




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles