Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masáže - harmonie mysli a těla

25. 02. 2008 | Péče o tělo
Stále více lidí si uvědomuje, že krása vychází především z vnitřní harmonie mysli a těla. I když se to neposlouchá dobře, bez dodržování pitného režimu, zásad správné racionální výživy, nedostatku fyzické aktivity a přemíře stresu, jsou Vaše investice do drahých krémů, nákladných omlazujících kůr a popřípadě i plastických operací přinejmenším diskutabilní. Bohužel nic nejde samo a k harmonii těla a mysli a zdravému životnímu stylu se musíme vypracovat vlastním přičiněním. Odměna nás pak ale zaručeně nemine!

To, o čem tu hovoříme, je dobrá kondice po celý život – WELLNESS. Tento rychle se rozvíjející směr zdravého životního stylu se točí kolem čtyř hlavních bodů. Kontrola hmotnosti, vyvážená strava, pohyb a regulace stresu. O všech bodech již bylo řečeno mnohé a je pouze na Vás, jak se budete užitečnými radami řídit. Pokud ovšem na WELLNESS vlnu naskočíte, nechte se, jako odměnu za vlastní dřinu, hýčkat doprovodnými programy WELLNESS a věřte své tělo např. do rukou masérů.

Harmonie mysli a těla I když tradice masáží putuje hluboko do minulosti, jejich blahodárné účinky začínáme my, Evropané, pociťovat až nyní a to v mnoha podobách. Vyzkoušejte třeba holistickou aromaterapeutickou masáž, která je hluboce relaxační, regenerační a zahrnuje nejen práci se svalovou soustavou, ale i s energií v meridiánech a akupresurních bodech. Nebo se můžete poddat masáži a teplu lávových kamenů, které svou vibrací ovlivňují energetické dráhy těla, uvolňují zatuhlé svalstvo a působí blahodárně na Vaší mysl. Pokud máte problémy se ztuhlými svaly, partiemi zad a krku, trpíte onemocněním trávicího, dýchacího či pohybového aparátu, vyzkoušejte více než 3 000 let starou baňkovou masáž z Číny. Trápili-li Vás otoky dolních končetin, zajděte si na lymfatickou manuální masáž, která zvyšuje vstřebání lymfy, obnovuje a posiluje funkci lymfatického systému a zmírňuje bolestivé napětí dolních končetin. Pokud nejdete zrovna od kadeřníka, vyzkoušejte i Champi masáž hlavy – tradiční indickou praktiku s energetizujícími a uvolňujícími účinky pro celý organismus.

Pokud chcete získat lepší rozhled v této tematice, navštivte MEZINÁRODNÍ VELETRH KOSMETIKY, KADEŘNICTVÍ A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU World of Beauty & Spa, který se koná 29.2. – 1.3. 2008 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Na výběr máte mnoho metod, najděte si proto svou „vlastní“ masáž a pak už se jen poddejte!


....... neváhejte a vnořte se do světa Beauty & Spa.



Zdroj: www.beautyexpo.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vřele doporučuji jít na masáže je to opravdu slast.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mohu jen samozřejmě chválit,chválit a zase jen chválit,ta nádherná úleva,jako znovu zrozená jsem si vždy připadala po odchodu z wellnesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Po přečtení článku jsem rozhodnutá, že určitě masáž vyzkouším, pořád se mi to zdálo zbytečné a myslela si, že na masáže chodí jen lidé, které bolí záda, ale pravda je úplně jiná. A k mé radosti jsem včera v práci dostala od zaměstnavatele poukaz na masáže za 1000,- Kč (odsouhlasili je v odborech). Už se moc těším a chtěla bych vyzkoušet lávové kamínky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles