Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masticlife, pro normální trávení bez chemie

22. 10. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

I když je masticha u nás stále poměrně neznámá, stále více lidí oceňuje její vliv na správné fungování trávicího systému.

Česká značka Masticlife rozšířila svoji nabídku o mastichové kapsle Masticlife Prebiotic. Jedná se o potravinový doplněk, v němž je čistý mastichový prášek doplněn přírodními prebiotiky. Kombinuje se tak blahodárný efekt pryskyřice řečíku lentišku se složkou podporující přirozenou bakteriální flóru žaludku.  Nový produkt tak cílí zejména na prevenci a posílení trávicího systému při nevolnosti, nechutenství a při podezření na infekci helicobacter pylori. Velkorysé balení 160 nových mastichových kapslí pokryje užívání na dobu 2 až 5 měsíců při prevenci nebo při zažívacích potížích.


tablety MasticlifeV případě diagnostikovaného helicobacter pylori je nadále v lékárnách k dispozici čistá forma mastichového prášku v kapslích Masticlife Strong&Pure. V souvislosti s bakteriální infekcí byla na trh nově uvedena i samovyšetřovací sada Helicobacter test, která rychle a spolehlivě potvrdí infekci, která zasahuje celou polovinu populace, tedy, zda je původcem žaludečních bolestí a zažívacích problémů helicobacter pylori.

Masticha je čistě přírodní surovina – pryskyřice řečíku lentišku kultivovaná po stovky let v jižní části řeckého Chiu. Její účinky jsou popisované již v lékařských knihách z počátku našeho letopočtu, ale teprve výzkumy mastichy publikované v posledních letech potvrdili blahodárný vliv této unikátní suroviny na lidský organismus a její antibakteriální účinek. Současně tak umožnili využití mastichy v moderní medicíně i v kosmetických přípravcích.

MasticlifeV Čechách jde přitom stále ještě o poměrně neznámou surovinu. Fenoménu mastichy zatím podléhali hlavně bio nadšenci nebo milovníci Řecka, ale s obecnou dostupností mastichových produktů se to i u nás mění. Příjemná ovocně dřevitá chuť při žvýkání surové formy pryskyřice nebo žvýkaček s mastichovým olejem si získává stále více Čechů.

A ještě výraznější úspěch mají potravinové doplňky, které neoslní chutí, ale účinkem pro normální zažívání a čistý dech. Kromě e-shopů můžete v současné době surovou mastichu a mastichovou kosmetiku běžně koupit v bio obchodech a potravinové doplňky Masticlife v lékárnách.




Masticlifetablety Masticlife

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to přínos pro zdraví
Obrázek uživatelky
profil
Súhlasím s VamiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkStačí zdravá strava a trochu pohybu, žádné prášky.... na všechno prášky...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle