Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máte slovo 7.3. 2013

7. 03. 2013 | Televizní tipy
Máte slovo s Michaelou Jílkovou na téma:  Vysoké ceny za elektřinu můžete sledovat 7.3. 2013! V přímém přenosu publicistického pořadu Máte slovo s datem 7.3. 2013 bude moderátorka Michaela Jílková společně se svými hosty diskutovat o tom, proč musíme platit stále vyšší účty za elektřinu, zda mohou za vysoké ceny energie majitelé solárních elektráren.

V pořadu Máte slovo s datem 7.3. 2013 budou diskutovat: MUDr. Martin Kuba – ministr průmyslu a obchodu, Ing. Dana Drábová, Ph.D. – předsedkyně Státního ústavu pro jadernou bezpečnost a členka Poradní skupiny pro státní energetickou koncepci ČR, Ing. Zuzana Musilová – výkonná ředitelka České fotovoltaické průmyslové asociace, Jan Rovenský - vedoucí energetické a klimatické kampaně Greenpeace a další.

Máte slovo 7.3. 2013Domácnosti zaplatí v tomto roce v průměru za elektřinu o 2 tisíce více než v loňském roce, velké podniky na tom budou ještě hůř. Zdražení je přijde na miliony, přesto, že ceny na burzách šly v loňském roce dolů. Proč? Vypadá to, že na jednom se všichni shodují, dotace do solárních elektráren nebyla dobrá koncepce.

Nebo to byl záměr, aby se někdo obohatil? Ministr Kuba to chce změnit a do poradního výboru přizval Ing. Drábovou ze Státního úřadu pro jadernou bezpečnost. Což se nelíbí kritikům, kteří tvrdí, že se automaticky budeme ubírat směrem k jádru a na obnovitelné zdroje už nebude místo. Podle návrhu této komise bude koncepce v tomto oboru počítat s jadernou energií z 50% a z 15% z obnovitelných zdrojů. Ale ani to nebude znamenat zlevnění energií. Jaké ceny nás tedy čekají do budoucnosti?

O pořadu Máte slovo s Michaelou Jílkovou:


Diskusní pořad, kde můžete vyjádřit svůj názor a kde řešíme problémy a témata, která působí starosti občanům! Každý divák může poslat svůj názor formou SMS nebo prostřednictvím webu České televize. Ve studiu, v němž povede moderátorka debatu, budou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: zástupci odborné i laické veřejnosti. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho.

Před koncem pořadu moderátorka vyhlásí téma příštího diskusního pořadu Máte slovo, vysílaného ve čtvrtek 14. 3. 2013 na ČT1 od 20:55 hodin. Debatovat může přijít každý, kdo má odvahu říct veřejně svůj názor - stačí se přihlásit na tel. čísle:  261 13 77 66 nebo e-mailové adrese: mateslovo@ceskatelevize.cz. Najdete nás nově na www.facebook.com/mateslovo. Své názory můžete posílat také formou SMS ve tvaru: MS mezera TEXT ZPRÁVY na telefonní číslo: 906 11 09.

Sledujte pořad Máte slovo Michaelou Jílkovou již ve čtvrtek 7.3. 2013 od 21:10

Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !