Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máte zničené vlasy z neustálého barvení? Vsaďte na keratin

15. 10. 2016 | Péče o vlasy
Časté chemické procedury v podobě barvení či zesvětlování poškozují vlas do hloubky. Působením chemických látek, jako je peroxid, se otevírá vlasová kutikula, aby vstřebala barevný pigment. Výsledkem je narušená vnitřní struktura. Při pohledu do zrcadla i na pouhý dotyk to neomylně poznáte tak, že jsou vaše vlasy suché, lámavé a porézní. Pokud se v tomto popisu poznáváte, nastal nejvyšší čas na intenzivní regenerační kúru s použitím keratinu.

Ženy, které si pravidelně dlouhé roky vlasy barví či odbarvují, většinou mívají zničená vlasová vlákna, která více než zdravou, pevnou a lesklou hřívu z reklamy připomínají chemlonovou změť. Vlasový kosmetický průmysl naštěstí nabízí účinné řešení, aniž byste se zároveň museli vzdát oblíbeného odstínu a spokojit se s od přírody nevýraznou barvou. Existují totiž intenzivní regenerační kúry, které dokážou narušený vlas zacelit, vyživit a jeho porézní strukturu vyhladit. Tyto až zázračné schopnosti jsou připisovány brazilskému keratinu, který je v posledních letech ve vlasové kosmetické péči hitem.

Keratin, skvělý prostředek k ozdravení narušené kštice


brazilský keratinKeratin je organická látka přirozeně se vyskytující ve vlasech, nehtech a v kůži. Jde o protein, který tvoří jejich základní stavební jednotku a dodává vlasu pevnost, sílu a odolnost. Právě při jeho nedostatku vlivem mechanického či chemického narušení vlas pozbývá vnitřních i vnějších ochranných vlastností, vlasové vlákno slábne, křehne a má tendenci se lámat. Naštěstí dnes umíme tuto zásadní složku vlasům uměle dodat a přirozeně tak posílit jejich kondici a zdraví.

Brazilský keratin je čistě přírodní produkt vyvinutý v Brazílii v roce 2006. Neobsahuje žádnou chemii, pouze čistý keratin pro regeneraci a tvarování vlasových vláken. Mezi jeho hlavní účinky patří dokonalá revitalizace a omlazení vlasů, kromě toho také eliminuje nežádoucí krepatění a vlnění a vlasy jsou po aplikaci hladké, lesklé a hebké.

U nás se s keratinem pracuje v profesionálních kadeřnických salonech už spoustu let, avšak platí, že kvalita používaného keratinu včetně jeho aplikace značně kolísá. Existuje několik druhů, z nichž špičkové kvality dosahuje pouze brazilský global keratin. Dejte tedy pozor na výběr vlasového studia a odborníka, který ho bude nanášet. Účinky keratinové kúry bohužel nejsou trvalé. I tak trvá několik měsíců, než se zažehlený keratin úplně vymyje.

Pro koho je vhodná keratinová kúra?


Obecně platí, že keratinové ošetření není vhodné pro děti do 12 let stejně jako pro těhotné a kojící ženy. Jinak lze tuto zázračnou přírodní surovinu doporučit v zásadě každému. Brazilský keratin lze aplikovat na všechny typy vlasů včetně barvených a melírovaných. Čím více jsou vlasy poškozené a nezdravě vypadající, tím viditelnějších pozitivních výsledků se dočkáme. Je to dáno tím, že čím je vlas narušenější, tím více keratin proniká do hloubky a zaceluje vnitřní strukturu.

Výsledný efekt však není trvalý. Je potřeba tyto kúry pravidelně opakovat, aby došlo k celkovému zlepšení kvality vlasů. Životnost keratinového ošetření můžeme sami prodloužit tím, že budeme používat speciální šampony a kondicionéry s obsahem keratinu.


Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !