Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maxipes Fík dětem

5. 11. 2013 | Technika
-Komerční sdělení-

Kdo by neznal Maxipsa Fíka! Maxipes Fík je dětský animovaný seriál, který vznikl již v roce 1975. Scénář napsal Rudolf Čechura, Fíka nezaměnitelně namluvil herec Josef Dvořák a oživl ho kreslíř Jiří Šalamoun. Postavičky z večerníčku Maxipes Fík nyní ožívají na  výrobcích nové řady dětské elektroniky. Děti se tak mohou těšit na barevné televize, tablety, přenosné DVD a MP4 přehrávače, foťák či kapesní hry. Společným znakem těchto produktů je veselé barevné provedení, ale hlavně obrázky oblíbených postaviček z večerníčku Maxipes Fík přímo na výrobcích.

Dětská elektronika GoGEN Maxipes Fík přináší nejen mnoho zábavy, ale také potřebné vzdělání. Chloubu kolekce představuje zejména MAXPAD, tablet, který je zdarma vybaven placenými vzdělávacími aplikacemi, nejstahovanějšími v kategorii vzdělávacích her. Navíc obsahuje nejrůznější funkce pro rodičovskou správu. Kolekce je určena dětem od 3 do 8 let.
Dětská elektronika GoGEN Maxipes Fík

Dětský tablet v silikonovém pouzdře MAXPAD 7

MAXPAD 7 představuje naučný tablet pro děti s možností rodičovské správy a snadným intuitivním ovládáním. Přístroj byl ve spolupráci s neziskovou organizací Záchranný kruh zdarma vybaven placenými vzdělávacími aplikacemi, které se v současnosti umisťují na prvních místech v žebříčkách nejstahovanějších aplikací v kategorii vzdělávacích her.  Aplikace Dopravní výchova, Malý záchranář a Animovaná první pomoc byly vytvořeny ve spolupráci s pedagogy a záchranáři. Jsou plné zábavných interaktivních her a testů, díky nimž si dítě interaktivní formou osvojí potřebné základy v těchto oblastech a seznámí se všemi možnými riziky a nebezpečnými situacemi, které ho mohou potkat. Kresleným postavičkám v aplikacích propůjčili hlasy sourozenci Gondíkovi, Martin Dejdar a Vladimír Čech. Tablet je dále vybaven i výukou angličtiny a různými hrami pro celou rodinu. Speciální funkci představují takzvané fotorámečky, které je možné zakomponovat do fotografie při focení kamerkou na přední straně tabletu. Na fotce tak můžete být například s Maxipsem Fíkem či roztomilou Ájou.
dětský tablet MAXPAD7Tablet obsahuje možnosti efektivní rodičovské správy. Rodiče mohou stanovit dítěti dobu jeho používání, nastavit podsvícení displeje či mu povolit přístup jen k určitým aplikacím. Dospělí pak jistě ocení i možnost přepnutí mezi dětským a rodičovským módem. Po zapnutí přístroje stačí zadat heslo a během chvilky se model promění na plnohodnotný Android tablet. Ikonky v dětském menu jsou srozumitelné i menším dětem díky vhodně zvoleným obrázkům.
MAXPAD 7 je vybaven na dotek příjemným silikonovým pouzdrem a tvrzeným sklem, díky čemuž je méně náchylný vůči poškození. Pokud pak často cestujete autem, určitě stojí zato pořídit si univerzální držák na tablety za 499 Kč , který lze rychle a snadno přichytit na opěradlo přední sedačky a tablet do něj umístit. MAXPAD 7 je k dostání ve čtyřech barevných kombinacích, a to v žluto-modré, růžovo-bílé, bílo-zelené a žluto-oranžové.

Dětský foťák MAXIFOTO,

Dětský foťák MAXIFOTO

S dětským foťákem MAXIFOTO vaše dítě vytvoří rychle a snadno kvalitní fotografie díky 3 Mpix rozlišení, či natočí video. Vše si pak může ihned prohlédnout na 1,77“ displeji. Děti si užijí také kupu zábavy s fotorámečky Maxipsa Fíka, kterými si mohou ozdobit své první fotografické úlovky. Ergonomický tvar foťáku umožňuje pohodlné držení a snadné zaměření snímků. Má také dva hledáčky, aby i menší děti nebyly nuceny při focení přivírat oko. Fotoaparát je vyroben z odolného plastového skeletu, vybaven textilním ouškem na zápěstí a zdobí ho veselá oranžová nebo červená barva. Výsledné formáty záznamu jsou JPEG a AVI. Fotografie či video z přístroje lehce přetáhnete do počítače pomocí SD/SDHC karty.
Cena dětského foťáku MAXIFOTO od 1 499 Kč.


přenosné MAXIDVD do autaPřenosné MAXIDVD do auta

Přenosné MAXIDVD do auta je ideální volbou pro rodiny, které rády cestují. Může však být i vděčným společníkem v pokojíčku. Prostřednictvím MAXIDVD děti během jízdy snadno zabavíte. Brašna pro přenos a uchycení do auta zajistí, že MAXIDVD bude vždy rychle připraveno. V autě se jistě hodí i dálkové ovládání a speciální adaptér. Do přístroje lze vložit nejen DVD a CD, ale model disponuje také vstupem pro USB a SD/MMC/MS karty. Máte tak několik možností, jak do přehrávače přenést muziku, fotky či vaše oblíbené pohádky, seriály a filmy. MAXIDVD přehrává řadu formátů jako JPG, MP3, AVI, DivX a XviD. Přístroj je vybaven otočným 9“ LCD displejem, příjemným LED podsvícením, zabudovanými reproduktory, sluchátkovým výstupem a zabudovaným nabíjecím akumulátorem. Cena přenosného MAXIDVD od 2 399 Kč.

Přenosný MP3 přehrávač

Přenosný MP3 přehrávač

Stylový a výkonný přenosný MP3 přehrávač MAXIMP3 je pro vaši ratolest ideálním společníkem zejména při sportu, rodinných výletech či během cesty do školy. MAXIMP3 si můžete pořídit ve třech trendy barvách - oranžové, fialové a modré. Do zařízení se vejde až 4GB ve formátech BMP, JPG, WMA, MP3 a AMV. Muziku do něj snadno přetáhnete pomocí USB kabelu. Pokud vaše dítě rádo poslouchá rádio, jistě jej potěší zabudovaný FM tuner a možnost nahrávání. Určitě si mnoho legrace užije i s digitálním hlasovým záznamníkem. Přehrávač disponuje 1.8“ LCD displejem s podsvícením. Samozřejmostí jsou přiložená sluchátka a USB kabel. Cena přenosného MP3 přehrávače od 899 Kč.


Barevná LED TV MAXITELKA 22/24

Barevná LED TV MAXITELKAMAXITELKA svými barvami a potiskem z pohádky Maxipsa Fíka snadno zapadne do hravého prostředí dětského pokojíčku a patřičně jej rozzáří. Vyberou si jak kluci, tak holky. MAXITELKA je totiž k dostání v modré, zelené, růžové, červené nebo bílé barvě a to ve dvou úhlopříčkách 22“ - Full HD a 24“ - HD Ready. Tato televize však v sobě skrývá i nejmodernější vychytávky dnešní doby. Díky funkci Record Ready lze digitálně nahrávat vysílané pořady na připojený flash disk nebo externí pevný disk. Další skvělou funkcí je i TIMESHIFT, která umožňuje sledovaný pořad pozastavit a následně se na něj dodívat se zpožděním. Televize má dále DVB-T i DVB-C tuner, USB vstup, sluchátkový a HDMI výstup, a je schopna přehrát formáty JPEG, MP3, MKV, AVI, MP4 a XviD. Můžete si tak na televizi prohlížet i rodinné fotky, sledovat videa nebo poslouchat hudbu. Nechybí ani teletext, časový spínač pro vypnutí či dětská pojistka. Ke koupi MAXITELKY navíc získáte jako dárek prodlouženou záruku v délce 40 měsíců.
Cena LED TV MAXITELKA 22/24 od 4 499 Kč/4 999 Kč.

Dětské hry s foťákem MAXIFOTOHRY

Dětské hry s foťákemKapesní hra MAXIFOTOHRY umožňuje hrát nejen hry, ale zároveň i fotit a natáčet video. Navíc je lehká a rozměry malá, takže ji může mít dítě stále po ruce. Díky zabudované 2mpix kamerce, 3,5“ dotykovému barevnému LED displeji s rozlišením 960 x 240 pxl a G senzoru (pohybové čidlo) si děti užijí při hraní ještě více zábavy. Přístroj obsahuje celkem 100 her - 10 pohybových, 40 dotykových, 45 klasických a 5 fotoher. Děti mají možnost při natáčení videa či focení využít přednastavené zábavné fotorámečky či animační prvky. Fotky i video si pak lze ihned prohlédnou přímo na displeji kapesní hry a přenést do počítače prostřednictvím Micro SD karty nebo USB kabelu. Pro editování fotek je k dispozici řada zvláštních efektů. MAXIFOTOHRY jsou k dostání v bílé a modré barvě. Cena hry s foťákem MAXIFOTO od 1 499 Kč.

Kapesní MAXIHRY

Kapesní MAXIHRY 181, 180, 150 A 60 představují klasické kapesní hry, které lehce zabaví každé dítě. V autě, při nákupech, na návštěvách, kde jsou jen dospěláci, a všude tam, kde se vaše dítě nudí a potřebuje na chvíli zabavit. Kapesní hry se liší počtem her, velikostí displeje, způsobem napájení a také vzhledem. Díky své nízké váze a malým rozměrům je můžete mít stále při sobě.

Kapesní MAXIHRY

Kapesní MAXIHRY 181

Kapesní MAXIHRY 181 v sobě obsahují 161 klasických her a 19 sportovních her 3D s vysokým rozlišením. Model je vybaven 3,5“ barevným LCD displejem s rozlišením 960 x 240 pxl, vestavěnými reproduktory, USB vstupem, výstupem pro sluchátka a vestavěnou baterií. Výhodou je možnost nabíjení přes USB kabel. K dostání je ve fialovém, bílém a žlutém provedení. Cena kapesní MAXIHRY od 999 Kč

Kapesní MAXIHRY

Kapesní MAXIHRY 180

Kapesní MAXIHRY 180 v sobě obsahují 161 klasických her a 19 sportovních her 3D s vysokým rozlišením. Model je vybaven 3,0“ barevným LCD displejem s rozlišením 960 x 240 pxl, USB vstupem, výstupem na sluchátka, AV výstupem a zabudovaným reproduktorem. Nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi nebo USB kabelem. K dostání je v červeno-bílém provedení, modro-oranžovém nebo fialovo-žlutém. Cena kapesní MAXIHRY 180 od 799 Kč.

Kapesní MAXIHRYKapesní MAXIHRY 150

Kapesní MAXIHRY 150 v sobě obsahují 150 klasických her. Model je vybaven 2,7“ barevným LCD displejem s rozlišením 960 x 240 pxl a USB vstupem. Nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi nebo USB kabelem. K dostání je v bílém, fialovém, zeleném a modrém provedení. Cena kapesní MAXIHRY 150 od 699 Kč.


Kapesní MAXIHRYKapesní MAXIHRY 60

Kapesní MAXIHRY 60 jsou vhodné pro děti již od 3 let a obsahují v sobě 60 klasických her. Model je vybaven 2,5“ barevným LCD displejem a nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi, které vydrží až 5 hodin hrací doby. K dostání je v červené, zelené a modré variantě. Cena kapesní MAXIHRY 60 od 599 Kč.


Více informací se dozvíte na www.gogen.cz/maxipes/



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Maxipes Fík dětem:

Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
Maxipes Fík dětem
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
určitě by se to vnučce líbiloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přišla jsem až teď a hned jedny šperky. ještě jedny a stačí, pak už jen nějaké zlaťáky a udělám 70 pokladnic. 100 bych do čtvrtka nestihla ani kdybych nechodila do práce, takže nemá smysl se do dalších pouštět.
Obrázek uživatelky
profil
Hezký večer všem.....mizím lovit jinde Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už vydržíme a do čtvrtka to určitě stihneš nasbírat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je už blbnutí z klikání, nevím proč, ale myslela jsem na bankovky, ale nic z toho nechci, jen 9 hromad a skončitSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles