Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Med a hlíva? Životodárné spojení.

6. 12. 2010 | Péče o tělo
MED je považován za jedno z nejsilnějších přírodních antibiotik. Je znám především svojí schopností ničit bakterie. A ve spojení s beta-glukany získanými z hlívy ústřičné se účinnost medu ještě zvýrazňuje.

Beta-glukany se podílí na ochraně střevní stěny a jsou tak dobrou prevencí proti rakovině tlustého střeva i konečníku. Pomáhají zároveň stabilizovat krevní cukr, zlepšují hojení ran pacientů po operacích a pomáhají zlepšit stav organismu po ozařování nebo chemoterapii. A v současné době jsou testovány při léčbě rakoviny zažívacího traktu, plic i žaludku a při léčbě neurologických nádorů.

MEDMED je skvělým prostředkem na nemoci srdce. Pravidelná snídaně s medem snižuje hladinu cholesterolu v krvi a cévách a chrání pacienty před infarktem. Med také ulevuje při zadýchávání a posiluje srdeční tep, vrací cévám a žilám jejich pružnost. Skvělý je také na artritidu, na infekce močového měchýře a na bolesti zubů. MED je tradičně výborný na nachlazení či chronický kašel a dokonale pročistí průdušky. Je úspěšný i při léčbě bolestí žaludku a chrání od vzniku žaludečních vředů. Pravidelné užívání medu posiluje bílé krvinky v jejich boji s viry a bakteriemi. Skvělý je i na pupínky či kožní infekce, léčí ekzémy i pásový opar. A jen pro zajímavost: lidé v Jižní Africe už odedávna první co ráno udělají je, že kloktají jednu lžíci medu a lžíci skořice smíchané s horkou vodou. Jejich dech tak zůstává čerstvý po celý den.

MEDDalší silnou zbraní Medu je fakt, že může být užíván bez jakýchkoliv vedlejších účinků. A pak, ačkoliv je sladký, nemůže ve správných dávkách ublížit ani diabetikům.


Některé z  potravinových doplňků na bázi medu obsahují beta-glukany. Ty už tak významnou účinnost medu ještě zvýrazňují. Jednoduše řečeno, v kombinaci s medem či jinými včelími produkty se beta-glukan do těla dostává nejúčinněji.


Autor: Dr. Pohan




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám skoro každý den na chlebíku s máslem.
Obrázek uživatelky
profil
MED JE JEDNOTKA, LEN HO ZABúDAM JESť
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles