Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mezinárodní výstava zdraví a esoteriky - 36. Minerva

23. 11. 2010 | Novinky

Jedinečná možnost, jak nasát vánoční atmosféru, nakoupit užitečné dárečky za zajímavé ceny, kontaktovat odborníky, kteří vám pomohou s řešením zdravotních i osobních potíží, a získat cenné znalosti a dovednosti na přednáškách a seminářích. To vše je Minerva – mezinárodní výstava zdraví a esoteriky, která se 3 .- 5. prosince uskuteční v malostranském Michnově paláci (součást Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín) již po šestatřicáté.


A co zajímavého tentokrát na návštěvníky čeká?


Letos je to pět let, co nás opustil legendární léčitel Jindřich Paseka. Pokud patříte mezi jeho příznivce nebo si jen chcete připomenout odkaz tohoto výjimečného muže, navštivte promítání unikátního dokumentu režiséra Z. Podskalského ml.


logoMůžete se těšit i na řadu zahraničních hostů, a to jak těch osvědčených, tak zcela nových. Katyma Nováková z Kazachstánu naváže na svoji velmi úspěšnou přednášku o Karmě, rakouská terapeutka Claudia Schwehla přidá další zajímavé poznatky o léčebné metodě Pranic Healing a Nikos Hozhoni představí prastarou havajskou metodu Ho´oponopono.


Chcete mít tentokrát Vánoce zdravější a ještě při přípravě svátečních pochutin ušetřit? Pak určitě nevynechejte seminář dietoložky MUDr. Evy Moučkové. Na sváteční atmosféru se můžete naladit i na přednášce Janka o netradičním pojetí Vánoc, kouzlech a pohodě.


Nadšenci pro bylinkovou terapii mohou navštívit přednášku předního bylinkáře Romana Kindla.


Trápí vás narušené partnerské a rodinné vztahy a chcete to právě o svátcích změnit? Pak vám může pomoci přednáška Olgy Sellene o metodě SRT, seminář Mgr. Hany Hruškové „Vnitřní rodina – skutečná láska“ a příslušnicím něžného pohlaví pak i přednáška Zdeny Blechové „Co má žena pochopit ve vztazích“.


Trápí vás problémy s imunitou? Pak si nenechte ujít přednášku o frekvenční terapii, která dokáže během několika minut zlikvidovat viry, bakterie i plísně, a také možnost vyzkoušet tělové svíce, unikátní prostředek k detoxikaci a léčení .


Lukáš Putta představí metodu New view, unikátní cvičení pro zlepšení stability, odstranění bolestí zad, tvarování postavy a zrychlení metabolismu.


knihaMilým hostem bude 5. 12. od 15.00  herečka Luba Skořepová,  čte z knihy Hadrová Ančka aneb Pohádky pro holčičky


Zajímavé přednášky, semináře a workshopy budou probíhat po celou dobu konání výstavy (tj. od pátku do neděle), a to souběžně ve třech sálech. Kompletní program najdete na Minerva zdraví.com nebo v novinách Minerva. V neděli s námi oslavte Mikuláše: vstup na výstavu tento den zdarma!


36. MINERVA: 3. – 5. 12. 2010 od 10:00–18:00


Zdroj: Minerva zdraví.com 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
vyzerá to fakt zaujimavo
Obrázek uživatelky
profil
...nejen prijemna bylinarka s laskou k prirode, ale i ve svem veku obdivuji jeji pamet ..na divadlo
Obrázek uživatelky
profil
Paní Skořepová je opravdu okouzlující babička.Ráda bych v jejím věku vypadala jako ona.
Obrázek uživatelky
profil
....mozna bych na ni prijela ..ale i p.Skorepova me laka ...na sve bylinky a skritky..kdovi-cas predvanocni
Obrázek uživatelky
profil
Mám to moooooooooooc daleko, škodaSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles