Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michaela Horká v Soudní síni

16. 01. 2017 | Televizní tipy
Soudní síně jsou plné lidských dramat. Poznala to také Michaela Horká, mladší sestra herečky Hany Holišové. Mladá herečka známá z divadelních prken i televize se stala součástí sporu manželské dvojice, která se před soudem ocitla kvůli obvinění z napadení.

Michaela se postavila na stranu donedávna spokojeného otce dvou dětí, který tvrdil, že krize ve vztahu s manželkou nastala kvůli třetí osobě. Emotivního jednání před soudem se herečka účastnila v jedné ze svých dalších rolí – zahrála si totiž advokátku z násilí obviněného muže.
Skutečnými případy slovenské justice inspirované příběhy ze soudní síně mohou diváci sledovat ve stejnojmenném pořadu vždy od pondělí do pátku v 16.55 na Primě.

Soudní síň – 16.1. 2017:


Michaela Horká v Soudní síniMichaela Horká je divákům známá z televizních obrazovek i z divadla. Objevila se mimo jiné v oblíbených seriálech televize Prima Rodinná pouta nebo Ošklivka Katka, ve kterém si zahrála snoubenku hlavního hrdiny v podání Lukáše Hejlíka. Aktivní je také na divadelních prknech, kde je především muzikálovou hvězdou. Diváky těšila například v hlavní roli muzikálu Galileo nebo naposledy jako Mata Hari v Divadle Broadway, kde alternovala Kateřinu Brožovou a Yvettu Blanarovičovou.

Michaela přiznává, že se s prostředím soudní síně setkala vůbec poprvé až při natáčení. „Řekla bych, že je to za těchto okolností daleko příjemnější setkání. Reál bude myslím drsnější,“ směje se a dodává, že by se jí profese advokátky líbila. „Musím ale přiznat, že mě tato profese nejvíce zajímá z hereckého hlediska. Bavilo mě hrát advokáta. Ale je také pravda, že více rozumět zákonu jako takovému a být zkrátka právně více znalá, se hodí do života za každých okolností. Pro začátek mám doma alespoň Ústavu ČR.“

Učení se odborných textů pro ni problém nebyl, i když to byla prý netypická herecká zkušenost. „Nejvíce náročné je asi to, že jste v roli právníka nucen do značné míry improvizovat. Mám pocit, že ta náročnost je spíše ve znalosti než v herectví. Ale pak je samozřejmě také nutnost mít ten správný právnický face,“ vysvětluje s úsměvem.

Mladá herečka prozrazuje, že ji zajímají i slavné soudní procesy. V poslední době více pronikla do tematiky z hluboké minulosti – odsuzování čarodějnic, díky roli Mata Hari. „Případ obestřen mnoha otazníky. Dějiny jsou ovšem plné různých silných kauz a patrně ještě budou. Otázka, co je vlastně špatně, a co dobře, kdo je vinen, a kdo ne, na koho si ukázat, a komu dát milost a proč, mě nepřestane fascinovat,“ dodává.
Jakých dramatických příběhů se v roli advokátky v Soudní síni ještě zúčastní?

Nejzajímavější soudní procesy plné lidských dramat sledujte na Primě každý všední den v 16.55 před pořadem Prostřeno!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Michaela Horká v Soudní síni:

Michaela Horká v Soudní síni
Michaela Horká v Soudní síni
Michaela Horká v Soudní síni
Michaela Horká v Soudní síni
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !