Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michal Tučný: Albový Box 1982 – 1994

13. 08. 2010 | Novinky
Kartonová krabička s chronologicky řazenými alby naší country legendy! Tento komplet deseti CD zahrnuje zpěvákovu supraphonskou éru s kapelou Tučňáci, jeho poslední nahrávky s názvem Šťastné staré slunce, a navíc kompilaci největších hitů a singlových bonusů.

Michal Tučný (1947 – 1995) už měl za sebou velice úspěšná angažmá s Greenhorns a Fešáky, ale teprve spolupráce s muzikantem a textařem Zdeňkem Rytířem byla jeho opravdovým sólovým prosazením. Albové kolekce Poslední kovboj, Stodola Michala Tučného, Jak chcete žít bez koní, Jak to doopravdy bylo s Babinským, Starýho psa novým kouskům nenaučíš a Medicinman platí za naší naprostou countryovou klasiku. Koncertní nahrávka z valdické věznice jasně prokázala podstatnost této muziky a textů i pro velmi speciální posluchače. Na Jižanském roku vykročil Tučný nadějně směrem k električtější podobě aranží, poslední album přináší také velmi silné písně s vědomím dočasnosti naší pozemské pouti a závěrečná Snídaně v trávě shrnuje to nejlepší.

Zvukově jde o kvalitou optimální převod původních pásů moderní studiovou technologií do podoby nového masteringu. Výpravnou krabičku doplňuje booklet s fotografiemi a osobními vzpomínkami na nejspíš už navždy největší hvězdu country muziky v českém podání.

Titul vychází: 20. srpna 2010
 
Zdroj: Supraphon

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Michal Tučný: Albový Box 1982 – 1994:

Michal Tučný: Albový Box 1982 – 1994
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
krásné písničky
Obrázek uživatelky
profil
ty si rada zazpivam vsude.....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles