Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milá sestřička na gynekologii

6. 01. 2011 | Vaše příběhy
Ve 13. týdnu těhotenství se mi stala nemilá věc. Ráno jsem se probudila a měla jsem dole takový divný pocit. Když jsem šla na záchod, hrozně jsem se vyděsila, protože jsem na kalhotkách objevila krev a to v docela velikém množství. 

Byla jsem v hrozném šoku a nevěděla jsem, co dělat. Zděšením jsem začala brečet, pak jsem chodila po pokoji tam a zpět a když jsem se konečně vzpamatovala, tak jsem se rozhodla okamžitě odejít k doktorovi. 
Nic netušící přítel byl zrovna ve sprše a moje klepání neslyšel, tak jsem mu jen napsala vzkaz a sama se odebrala na polikliniku. 

Když jsem přišla do čekárny, tak jsem k mému nemilému překvapení zjistila, že zrovna ve čtvrtek tam pan doktor není. Nedalo se nic jiného dělat, musela jsem jít k někomu jinému. Seběhla jsem poschodí a posadila se do čekárny u jiného doktora. Dle povelů na dveřích ordinace jsem neklepala, ale poslušně čekala na příchod sestřičky. 

Čekání mi připadalo jako celá věčnost. Když konečně vykoukla sestra, tak jsem ji nechala, ať si nejdříve vyřídí objednané pacientky a pak jsem šla k ní se svým problémem. Snažila jsem se jí vysvětlit, že jsem těhotná a něco se stalo a okamžitě potřebuji prohlídku, jenže můj doktor má zrovna dnes volno. Sestra si mě změřila hodně nepříjemným pohledem a pak mi zvýšeným hlasem oznámila, že to je můj problém a že to snad den vydržím. Ale vzhledem k touze a lásce ke svému miminku jsem se nenechala odmítnout a opět jsem jí vysvětlovala, že prohlídnout potřebuji - IHNED! Sestře se zjevně nelíbil můj zvýšený hlas, a tak mě odbyla s tím, že toho má moc, a mám si jít za svým doktorem, až tam bude. 

To už jsem nevydržela a rozkřičela se na celou čekárnu a hezky od plic jsem jí řekla o tom, že jsem ve třináctém měsíci a z ničeho nic jsem začala krvácet. 
Sestra převrátila oči v sloup a řekla mi, že když je to teda tak, tak si mám počkat. Asi po hodině jsem konečně přišla na řadu. Doktor byl hrozně milý, pečlivě mě prohlédl a objevil v děloze hematom. Navíc zjistil, že mi placenta přesahuje do čípku, tak mě ihned poslal do nemocnice.

Když jsem odcházela od doktora, sestra si mě ještě změřila doslova pohrdavým pohledem a upozornila mě na to, že jestli se příště nebudu chovat slušně, tak to bude řešit jinak. 

Jsem ráda, že od té doby se už nic nestalo a já můžu jít vždy ke svému panu doktorovi, který má tu nejlepší a nejmilejší sestřičku na světě.

Autor: Dorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
byla tak protivná a rovnou bych zamířila do nejbližší nemocnice s tím, že mě tam a tam odmítli ošetřit.
Obrázek uživatelky
profil
No vidíte, hlavně že jsem to po sobě několikrát kontrolovala Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem se zasmála těm 13-ti měsícům, ale co, to se prostě staneSmajlík
Jinak té sestře bych asi něco řekla od plic, nesnáším tyhle, co si myslí, že budou rozhodovat za doktory!!!
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně hnusný přístup, jen jsem se musela začat smát při čtení - ještě jsem neviděla ženu,která by byla těhotná ¨13. měsíců :D, je to někde ke konci článků, pěkný překlepSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný přístup od zdravotnice to nebyl. V takovém stavu tě mají ošetřit a né říkat, že to jeden den vydržíš. Každá mamina by se bála o své mimčo, ani se nedivím, že ses rozkřičela na celou čekárnu, ale aspoň to pomohlo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles