Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babské rady mohou pomoci otěhotnět

25. 09. 2009 | Těhotenství
Pokoušíte se s partnerem o miminko, ale přesto se dvě čárky na vašem těhotenském testu ne a ne objevit? Nepropadejte panice a vyzkoušejte třeba některou z následujících "prý zaručeně osvědčených" babských rad.

Frekvence styku


Neberte milování jako každodenní povinnost, lékaři totiž většinou udávají frekvenci jednou za dva dny. Spermie vydrží zcela stoprocentně životaschopné 48 hodin, nejnovější studie ukazují i týdenní životnost!

Navíc se ukázalo, že nejvíce početí vychází z pohlavního styku přibližně pět dní před ovulací. Spermie totiž vybíhají velice rychle a již za hodinu je lze pozorovat ve vejcovodech. Pokud tam ale vajíčko ještě není, nic není ztraceno. Některé spermie na své cestě za vajíčkem odpočívají a údajně jsou pak ještě silnější než ty první, rychlé.

Zkuste bylinky


Babské rady mohou pomoci otěhotnětKaždá stará kořenářka znala recept na zaručené otěhotnění. Mělo jím být pití odvaru z maliníku a kontryhelu. Jako další "zaručená" metoda se traduje i pojídání včelí mateří kašičky.

Nekoupejte se v horké vodě

Tato rada platí především pro muže. Vysoká teplota při koupeli či přehřívání v letních měsících může způsobit poruchy ovulace či nižší pohyblivost spermií. Jak ukázaly studie u mužů, varlata po "zahřátí" produkují "méněschopné" spermie, které pak mohou mít problém vajíčko oplodnit.

Nepoužívejte lubrikanty


Ačkoliv lubrikační gely či různé přípravky například k vylepšení poševního prostředí při drobných zánětech nejsou antikoncepční, raději se jim vyhněte. Pro spermie totiž nejsou ideální, a pokud jich chcete do závodu k vajíčku pustit co nejvíce, nechte jim přirozené prostředí. Dokonce i lidské sliny mohou nepříznivě ovlivňovat pohyblivost spermií.

Dejte si kafe!


Babské rady mohou pomoci otěhotnět

Jedna z vyloženě babských rad říká, že pokud muž dvě hodiny před stykem vypije kávu nebo jiný nápoj s kofeinem, spermie budou rychlejší, nabuzenější a úspěšnější. A dokonce jich prý bude i víc!

Dopřejte si orgasmus


Samozřejmě lze otěhotnět i bez orgasmu, ale zkuste to raději s ním. Když ne přímo při pohlavním styku, mazlete se po něm. Takové malé rozmazlování budoucí maminky rozhodně neškodí, ba naopak. Stahy dělohy a pochvy způsobí nasávání spermatu do děložního hrdla, a tedy i jednodušší cestu k vajíčku.

Udělejte svíčku


Další typicky babská rada říká, že žena, která po pohlavním styku udělá na třicet minut "svíčku", otěhotnění daleko snáze. Tato technika ale vyžaduje silné svaly a pevné nervy.

Zdroj: Ženská neplodnost.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já také respektuju tvůj názor. Na druhé straně si stojím za tím, že sposta mladých je dnes velmi hodně materialisticky založená.
Obrázek uživatelky
profil
já zase nechápu, že je nutné mít k tomu, abych dítě vychovala a dala mu lásku a péči,
vlastní byt. Mi stačil podnájem a zásadně si nepořizuju nic na co nemám. Takže i hypotéka a nebo půjčky jsou pro mne tabu a zbytečný luxus. A dítě zas tolik nestojí pokud umíš hospodařit.
Většinou z dětí, které všeho mají nadbytek vyrostou pěkní parchanti. Mají značkové oblečení, vysoké kapesné a opičí lásku rodičů.
Obrázek uživatelky
profil
V komentáři mluvím o nejvhodnějším fyzickém věku matky, ne mentálním!!!! Takže když se na dítě některá necítí nikdo ji přece nenutí!
Je ale fakt, že tato mladá generace je příliš materialisticky založená.
Já jsem se rodičům narodila v jejich 36 letech, a věřte, že není nic příjemného, když je Vám pak také tolik let a rodiče zemřou a Vašim dětem pak chybí babička i dědeček. A tím chci také říct, že pak děti sice mají témeř vše co chtějí, ale lásku a péči prarodičů jim to nenyhradí!!!
Obrázek uživatelky
profil
bylinky ještě beru, ale svíčka? To je pěkná blbina. Hlavně si myslím, že v tom hraje roli věk ženy, každá dnes odkládá těhotenství "!na později!" a hlavně se cpou od šestnácti a dřív antikoncepcí, co si pak to tělo má myslet? Ženská má mít první dítě mezi 20.-22. rokem, když je zdravá a silná, nezatížená civilizačními chorobami. Ale ony mají pořád nějaké výmluvy, napřed studia, pak byt, finance apod., přitom mají všechno tak jednoduché-papírové plíny, jídlo v konzervách apod.
Obrázek uživatelky
profil
Tady bych řekla, že největší problém je asi v psychice. Ještě než jsem našla svého budoucího manžela, byla jsem na potratu po nerozvážném sexu. Tenkrát před komisí, studentka VŠ, propadala jsem se hanbou. Pak jsem potkala svého nynějšího muže(jsme spolu 26 let). Nechráněný sex od začátku, nešlo to. Já intenzívně myslela na dítě, nic. Vzali jsme se, já chodila pravidelně ke gynekologovi. Ten mě po určité době poslal na vyšetření do nemocnice. Vše bylo ok, za měsíc jsem byla v "jináči". Šťastná jako blecha. Dnes mám syna(25 let) a dceru(22 let). Syn má za sebou VŠ, dcera ještě studuje. Nevím, zda-li fungují "babské rady", ty jsem se tenkrát nikde nedozvěděla. Dnes je to díky internetu snazší.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles