Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Létání v těhotenství

27. 02. 2010 | Těhotenství
Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav.

První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora. Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, žádné speciální potvrzení sice potřeba není, přesto bychom ale těhotným ženám doporučili, aby během rezervace letenky daly letecké společnosti vědět, že jsou těhotné.

Dokonce i když těhotenství probíhá bez jakýchkoli problémů, je určitě lepší konzultovat svůj zdravotní stav se svým lékařem. Ten může nastávající matce potvrdit, že se nemusí obávat létání, nebo naopak doporučit, aby se létání vyhla. Obecně se doporučuje nelétat během posledního měsíce těhotenství a první týden po porodu.

Rady a tipy: létání v těhotenstvíMnohé těhotné ženy se obávají bezpečnostní kontroly na letišti. Průchod detektory kovu ale není pro matku ani pro dítě nijak nebezpečný. Pro bezstarostný let je také dobré dodržovat několik obecných zásad - během cestování by se těhotné ženy měly obléct do pohodlného a volného oděvu, dobré jsou také kompresní punčochy, které pomáhají správnému oběhu krve. Maminky by se také měly snažit nedávat nohu přes nohu, aby nebránily průtoku krve.

Pokud patříte mezi těhotné ženy i vy, určitě si zarezervujte sedadlo v uličce, budete se tak moct čas od času projít. Své pásy si připoutejte pod břicho až na pánev, aby vašeho potomka zbytečně netlačily. Často byste také měla pít - vyhněte se ale perlivým nápojům. Nepřejídejte se, jezte spíše lehká jídla.

Tak na co ještě čekáte? Užijte si akční nabídky, zarezervujte si letenky a objevujte nová místa i během těhotentsví.

Zdroj: Akční letenky.cz

Marty
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kamarátka letela v poslednom mesiaci,, lebo chcela rodit doma..
Obrázek uživatelky
profil
nie je treba sa nejako obzvlášť obmedzovať
Obrázek uživatelky
profil
poletím ve 34.týdnu za oceán tak doufám, že bude vše O.K. Říkaly že kdyby náhoda chtěla letušky jsou školené i na porod. Letím se společností Lufthansa tam je docela i komfort tak doufám že vše dobře dopadne.
Mějte se
Obrázek uživatelky
profil
bych nelítala a to právě kvůli tomu malému miláčkovi, klidně bych ho nechala,ať mi brání
Obrázek uživatelky
profil
I když těhotenství není nemoc a článek píše opak, já bych zbytečně neriskovala, není to až tak snadná záležitost a proč zbytečně jít vstříc nebezpečí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice