Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Junior 2008 OPEN - soutěž, která se staví proti vychrtlosti modelek!

3. 12. 2008 | Úspěšní lidé

26. listopadu proběhla v Národním domě na Vinohradech soutěž o titul Miss Junior 2008 OPEN. V této soutěži se spojila Česká i Slovenská republika. Každý region tak vyslal svou reprezentantku do klání o titul Miss Junior OPEN.

 

Vítězkou pro letošní rok se stala Michaela Kotalíková, jednadvacetiletá dívka z Jihlavy. Sympatická dívka si získala oblibu celé poroty: „Michaela se mi líbila hned od začátku svým nasazením a zapálením pro soutěž Miss Junor 2008 OPEN. Ačkoli ji skolily horečky a brala antibiotika, svých šancí se nevzdala a rozhodla se bojovat, což se jí nakonec vyplatilo.,“ říká Kateřina Hamrová, prezidentka Miss Junior OPEN a ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR.

 

Miss Junior 2008Míša si ze soutěže odnesla nejen vítězný titul, ale také kufr dekorativní kosmetiky Esteé Lauder, spodní prádlo značky Bruno Banani, víkenový pobyt v lázních Sedmihorky, balíček vlasové kosmetiky firmy KADUS, luxusní štrasový set, zhotovení fotobooku od fotografa Jakuba Ludvíka a poznávací cestu do evropského parlamentu ve Štrasburku od europoslankyně Jany Bobošíkové.

 

Každá nějak vyhrála

 

Nejen Míša Kotalíková, ale také ostatní dívky soutěže si přišly na své. Například Barbora Koříková, 1. vicemiss Kutnohorska, si získala obdiv fotografa Jakuba Ludvíka (známého coby fotografa českých i zahraničních celebrit, sportovců i politiků): „Jakubovi padla Barbora do oka už na soustředění soutěžících na zámku Hrubá Skála, kam přijel. Je to každoroční tradice. Náš dvorní fotograf přijíždí pravidelně na soustředění, aby viděl slečny „v akci“. O Barboře prohlásil, že je nádherná – typ Umy Thurman. Výsledky nevýsledky, s Barbou se Jakub Ludvík chystá nafotit první zkušební fotografie, na něž jsem opravdu zvědavá,“ říká Kateřina Hamrová.

 

Miss Junior 2008Účastnice Nikola Farová si zase získala oblibu samotné Kateřiny Hamrové: „Všechny soutěžící jsem sledovala od jejich přihlášení do Miss Junior 2008 OPEN, při  jejich nástupu na soustředění na zámku Hrubá Skála i během něj. Nikola byla všestranně bystrá, učenlivá, přitom skromná a držící se spíše v pozadí. Nicméně, když přišel její okamžik, dokázala zaujmout zazářit. Ona prostě byla mojí volbou. Pihatá slečna s jiskrou v blankytně modrém oku. Nicméně Michaele Kotalíkové gratujluji a vítězství jí přeji.“,  vyjádřila se Kateřina Hamrová.

 

Vítězka Miss Junior ČR 2008 Michaela Šejnohová sice absolutní titul Miss Junior OPEN 2008 nezískala, zato se zalíbila majitelce modelingové agentury Unique One, modelce Karolíně Bosákové. Michaele se tak po maturitě mohou otevřít brány nejen českých, ale také prestižních zahraničních ateliérů.

 

Soutěž, která odsuzuje vychrtlý kult modelek

 

Miss Junior 2008Soutěže Miss Junior i Miss Junior OPEN se nenesou ve znamení ideální míry 90-60-90. Snaží se totiž nepřijímat zásady vyhublých modelek, ale držet se zdravého sebevědomí a charizma : „Naše soutěž dívkám tedy nezaručí, že se stanou topmodelkami, ale jistě jim nabídne možnost zviditelnit se a získat zdravé návyky.“, dodává Kateřina Hamrová.

 

Velké finále soutěže Miss Junior OPEN se neslo ve znamení krásných dívek, výborné poroty a také zábavy. Netradiční byla například promenáda v plavkách. Dívky skotačily s potápěčskými ploutvemi a veselé vystoupení na písničky legendární skupiny ABBA ocenili diváci bouřlivým potleskem. Moderátorem večera byl Pavel Novotný, zazpívat přišel charismatický Petr Muk a diváci, kteří sledovali přímý přenos na webu, zvolili také svou Miss Internet, jíž se stala Romana Komarňanská z Trnavy.

 

Všem zúčastněným dívkám gratulujeme

a přejeme jim hodně úspěchů!

 

Čtěte také: Michaela Kotalíková – Moje cesta do Štrasburku

 

 

Zdroj: Miss Junior

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles