Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Junior dobila Evropský parlament!

7. 12. 2007 | Úspěšní lidé
Miss Junior ČR se zúčastnila zasedání v Evropském parlamentu! Přímo do Bruselu na pozvání europoslankyně Jany Bobošíkové vyrazila Miss Junior ČR Michaela Haladová. Návštěvou Bruselu byla uchvácena a podle posledních sdělení by kariérou političky nepohrdla!

Jde o první ekluzívní návštěvu Missek v EP!

"Byl to pro mě opravdu nezapomenutelný zážitek. Po navštívení evropského parlamentu a po setkání s europoslankyní paní Bobošíkovou mohu za sebe říci, že to byla jedna z nejlepších cen v soutěži Miss Junior a i vůbec v mém životě!!! Měla jsem sice už možnost navštívit mnoho evropských měst (Moskva,Vídeň, Berlín, Záhřeb, Linz, Wels, Bratislava), ale zase s úplně jiným cílem než poznávacím (a to tanečním - soutěže), ale tohle bylo naprosto úžasné!

Miss Junior ČR 2007 Na mě samotnou udělala paní europoslankyně obrovský dojem svou ochotou, přístupem k práci v parlamentu a celkovým projevem! A k tomu navíc jsme mohli živě shlédnout jedno z plenárních zasedáni v zasedací síni evropského parlamentu. Jsem nadšená!,"
líčí plna dojmů Miss Junior ČR 2007 Michaela Haladová. V podvečer se Míša zúčastnila také společenského setkáni na Velvyslanectví ČR při EU.

„Takové pocty se nedostalo ještě žádným Misskám, jsme pyšná, že Missky Juniorky mají prvenství," pochlubila se ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová. V Bruselu byla i Miss Junior SR 2007 Dorota Sámelová. Návštěva byla spojena s prohlídkou zajímavostí města.

Miss Junior ČR 2007 Miss Junior ČR 2007














"Jsem velmi potěšena, že paní Jana Bobošíková pozvala a slovenskou Miss Junior 2007 Dorotu Sámelouvou, slovesá strana by si z ní měla vzít příklad," dodává kateřina Hamrová. také Dotota byla z osobnosti europoslankyně okouzlena: "Je to žena s úžasnými ambíciami a neuveriteľnou chuťou pracovať na sebe, pričom popri prezentovaní záujmov svojho štátu stíha starostlivosť o svoju rodinu. Rozprávala nám o svojich začiatkoch, kedy pôsobila ešte ako novinárka. Mne a myslím, že aj Miške dodala obrovskú energiu do života. Ukázala nám ako sa dá dosiahnuť stanovený cieľ a dokázať niečo v živote, pričom však zdôraznila, že pekná tvárička nie je všetko! Bola to skvelá bodka za celým výletom v Bruseli."

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu "dobila" celý Evropský parlament? Nebo jenom Janu Bobošíkovou? Kdo by to do tak křehké dívenky řekl? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles