Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Znojmo 2009

28. 08. 2009 | Ze společnosti
Taky si při listování časopisy povzdechneš nad vyfiknutými modelkami v nejnovějších výstřelcích módy? Říkáš si, kéž bys byla jednou z nich? A je ti mezi šestnácti a šestadvaceti lety?

Teď máš šanci. Bránou do módního světa pro tebe může být Miss Znojmo 2009. Tato prestižní soutěž krásy pořádá letos již čtvrtý ročník, který vyvrcholí v listopadu v luxusním prostředí hotelu Savannah. Dlouho se nerozmýšlej a splň si svůj sen! Příště si už třeba můžeš prohlížet časopis se svými vlastními fotkami.

Jak na to?
Postup je jednoduchý. Stačí se přihlásit pomocí formuláře umístěného na  Miss Znojmo.cz. Čas mají kandidátky do 10. září.

Miss Znojmo 2009Pak se už stačí s úsměvem dostavit na casting, jenž proběhne 26. září v hotelu Savannah. Zde bude vybrána dvanáctka finalistek, které se budou účastnit slavnostního vyhlášení. Ale ani ty z vás, které nepostoupí do užšího finále, nebudou mít důvod smutnit. Pro každou dívku, která se zúčastní castingu si sponzoři soutěže připravili permanentku na šest vstupů do wellness centra v hotelu Savannah.


Na co se můžeš těšit?
Co potom? Finalistky následně bude čekat školení, které proběhne koncem října. Dívky se tak mohou těšit nejen na bohatý program plný zábavy a relaxace, ale také na nácvik choreografie, líčení a focení. Sedmého listopadu pak proběhne slavnostní galavečer taktéž v hotelu Savannah, který bude moderovat soutěžemi krásy ostřílený Jan Čenský. Kromě něj bude večerem provázet řada zajímavých hostů, vystoupí například ABBA revival. Po vyhlášení se můžou hosté těšit na afterparty, kde nebudou chybět ani slavnostní rauty a zajímavý program.

Lákavé ceny
Na všechny účastnice finálového večera čekají věcné ceny od sponzorů soutěže. Vítězka se může těšit na víkendový wellness pobyt pro dvě osoby na dvě noci v celkové hodnotě 5.940,- Kč. Součástí atraktivního programu je například neomezený vstup do wellness, využití sauny, parní kabiny, polopenze formou bohatých chodů nebo bufetu. První a druhá vicemiss obdrží poukaz na individuální program pro jednu osobu v celkové hodnotě tří tisíc korun. V ceně je zahrnuta konzultace s ajurvédskou lékařkou ze Srí Lanky. Sama lékařka pak dívkám navrhne dvě procedury nebo masáže. Speciální cenu (spolu s titulem Miss Sympatie Znojmo Open) obdrží dívka, která získá nejvíce diváckých hlasů na internetu. 


Zdroj: Miss Znojmo.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
- 10
Obrázek uživatelky
profil
Kamarádka si stěžuje, že se nic ve Znojmě neděje.
A o této události...ani písmenko v patrnosti nevede
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles