Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Missky se na Halloween party proměnily v čarodějky

1. 11. 2009 | Úspěšní lidé

Missky Edita Hortová, Agáta Hanychová, Eva Čerešňáková a Míša Štoudková se na letošní Halloween party přesvědčily o tom, že party se nemusí nezbytně konat v baru, ale dá se spojit se zdravým životním stylem a uspořádat se ve fitness klubu!


Pro toto netradičního pojetí se rozhodl karlínský Holmes Place Club, který 27. 10. 2009 ve svých prostorách nabídl vychytávky v podobě čarodějnického spinningu, dlabání dýní nebo soutěže o nejlepší masku. Mezi hosty nechyběl ani zpěvák Honza Kalousek, který se na pár dní objevil v Praze i přesto, že většinu svého času tráví pracovně v Itálii.

autor-petr-krizKdo očekával, že missky patří jen na přehlídkové molo, ten se mýlil. Missky, které vyrazily na party převlečené za čarodějky, si akci užívaly a s chutí se pustily do tradiční Halloweenské zábavy – dlabání dýní. Nože jim nebyly cizí a za skandování ostatních se v hloubi podzimního listí do dýně pustily v plném nasazení. O tom, že Agátu, Editu, Evu i Míšu dlabání nesmírně bavilo, přesvědčily hosty tím, že se následně missky přihlásily i do soutěžního klání v této disciplíně.

Krvelačné trenéry missky nevyhledávaly, ale na spinningovém kole si také trochu daly do těla. Zpěvák Kalousek si společnosti missek - čarodějek užíval a bylo vidět, že i na spinningu využil raději čarodějnických sil a nechal se od modelek k ještě většímu výkonu dotlačit.

Obdiv si zasloužili pracovníci karlínského Holmes Place, kteří Halloween nenechali náhodě, připravili strašidelnou atmosféru a převlékli se do takových kostýmů, že je vlastní kolegové a rodiny nepoznávali. Děti, které se párty v podvečerních hodinách zúčastnily, se zpočátku strašidel a monster ze záhrobí lekly, ale celý večer pro ně byl moc hezkým zpestřením pochmurných podzimních dní.


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
že nevidíte i druhou stranu mince. Já nejsem zastáncem amerických svátků (do dne nezávislosti je mi houby), ale vy si asi neuvědomujete, že američané nejsou původní obyvatelstvo - jsou to potomci kolonizátorů (evropanů) jejich zvyky, svátky a tradice z větší části pochází z Evropy, tedy i od nás. Co se týká Halloweenu, to už jsem psala, je to svátek starých keltů, mnohem starší než dušičky. A Valentýn je taky evropský svátek, na oslavu kněze VAlentýna, který odddával i před zákaz krále během války. A že se to tu před 20 lety neslavilo??? No a to chcete pořád žít v tom co bylo a nebylo???

Slavit to přece nemusíte, ale co trochu TOLERANCE A SHOVÍVAVOSTI??? Připadá mi, že jste tu všechny tak strašně zapšklý a upjatý, vždyť o nic nejde, k vám přece žádné masky o halloweenu nechodí. nebuďte tak jednostranný, už neni totalita
Obrázek uživatelky
profil
Dříve se poklonkovalo Rusákům,dneska Američanům.Je škoda,že tý hrdosti máme tak máloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
díky za taková slova jsem o pár pátků mladší,ale názor máme stejný.proč pořád koukat někam za plot..co tam dělají a hned to opičitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak jako seu nás nikdy neujala Jolka ani Děda Mráz, tak se u nás nikdy neprosadí Halloven nebo Santa Klaus. Teď jsou dušičky a svátek zesnulých, kdy vzpomínáme na naše blízké, kteří již nemohou být s námi. Vůbec se mi nelíbí tohle opičení, stejně se to žádné reklamní kampani nepodaří. A na Vánoce máme svého Ježíška a vůbec si ho nemůže přivlastňovat pouze katolická církev, protože Vánoce vůbec nejsou křešťanského původů, ale jsou pozůstatkem keltského svátku Vítání slunovratu. V každé rodině jsou dodržovány rodinné rituály a všichni se těší na Ježíška, kapra, vánoční cukroví, nádherný stromeček a zářící očka dětí z dárků pod stromečkem. Zpívají si koledy všichni bez rozdílu. Nenechme si ukrást naše tradiční zvyky a nedovolme se opičit po jiných národech, my jim jejich tradice nebereme ani jim nevnucujeme ty naše. Chce to trochu hrdosti, úctu k našim předkům a hlavně vlastenectví a sebevědomí. Buďme přece Češi a ne opice, ktré je snaží být in.
Obrázek uživatelky
profil
také mě štvou se slavením amerických svátků. Já to slavit nikdy nebudu tak mi to je jedno.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles