Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Místo výhry přišel o tisíce!

22. 04. 2011 | Vaše příběhy
Přidám jednu zkušenost z naší rodiny. Jak už to tak bývá, jednoho dne přišel našemu dědovi dopis, v němž mu sdělili, že byl náhodně vybrán jako jeden z mála v ČR a vyhrává auto. K němu mu poslali také klíč. Po gratulaci následovala poznámka, že výhra je podmíněna osobním převzetím v Olomouci.

Děda si to krásně naplánoval. Nikomu nic neřekne, auto vyzvedne a naše máma je dostane jako vánoční dárek. Ve stanovený termín tedy přijel vlakem do Olomouce, složitě hledal místo, kde si měl vůz převzít, což se mu nakonec přece jen podařilo.

Na místě bylo asi dvacet párů, většinou důchodového věku. Uprostřed místnosti jediný vůz, který však stál za to. Proto také přistoupil na podmínku, že musí zakoupit sadu peřin. Vzápětí byl zařazen do slosování o auto. Dozvěděl se, že aby získal auto, musí přijet na další setkání, tentokrát do Brna. Nejprve se mu to nelíbilo, ale peřiny zakoupili jen tři lidé, tak si říkal, že šance je veliká.

Ouha. V Brně bylo opět asi dvacet párů. Až tam se dozvěděl, že sezení, jaké podstoupil v Olomouci, bylo také v dalších moravských městech a do Brna se sjeli lidé z Olomouce, Ostravy, Frýdku-Místku a Mikulova. Tentokrát byla výhra podmíněna koupí nějaké sady nádobí.

Děda se rozhodoval, zda má udělat další pokus. Věděl, že pokud zakoupí nádobí, postoupí do slosování do Prahy. Hodně váhal, protože viděl, že šance je mrňavá. Jenže když už toho podstoupil tolik, přece se nevzdá… A tak utratil sedm tisíc za nádobí, které nepotřeboval a které bylo nechutně předražené. A postoupil do Prahy.

Jeho jediné štěstí bylo, že místo konání v tak velkém městě nenašel. Vlak měl zpoždění a auto svážející účastníky mu ujelo, tudíž musel pěšky. Když ještě hodinu a půl od začátku akce bloudil po nějakém sídlišti, byl zoufalý, že šanci na vozidlo definitivně ztratil.

Další hodinu čekal na vlak a na nádraží se potkal s párem, který se také z olomouckého kola propracoval až sem. Táhl s sebou nějakou matraci a vysavač, oba byli nadšení, že postoupili do bratislavského kola. Děda si v ten moment oddychl a děkoval osudu, že ten vlak měl zpoždění.

Nikolettka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je aktuálny aj u nás. Doplácajú na to najmä dôchodcovia, ktorý žiaľ prídu takto o ťažko našetrené peniaze. Ja som sa raz zúčastnila takéhoto stretnutia s priateľou viac-menej zo zvedavosti, a poviem vám, riadne oblbovanie a hranie na city ľuďom. Nás dve normálne vyhodili z miestnosti, kde predvádzali tovar, a keby sme sa neboli ohradili, že zavoláme políciu, tak nás ani
domov nechceli odviezť - to sme boli asi 60km od
bydliska. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nechápu, jak se někdo může živit takovou "prací" Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je toho čím dále více, ale lidé se těžko poučí
Obrázek uživatelky
profil
chudak deda
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel, stává se a především lidé důchodového věku se nechají nachytat a nakupují, co vůbec nepotřebují, špatný druh podnikání, pár jedinců si mne ruce, většina přijde o velké peníze.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles